Sjukstuga

Hastigt och olustigt blev det sjukhstuga i söndags. Matte kom och hämtade mig från Nattis och sedan travade vi runt sjön och skulle ta en extra liten runda innan vi hämtade upp Dagismatte som skulle passa mig medan Matte hjälpte till med trädfällning på Solgläntan. Men så blev det inte alls. För plötsligt låg Matte på marken och gick inte att väcka. Jag såg inte precis hur det gick till, om hon halkade eller bara ramlade ihop. Först efter en halvtimme fick jag och telefonen liv i henne. Turligt nog hade hon ju meddelat Dagismatte att vi skulle komma och när vi inte kom blev det ju oro i bygget.

Snabbt blev vi upphämtade och hemkörda. Matte åkte ner i sängen för hon var ju rätt kall. Och jädrans vad ont i skallen hon hade. Den hade fått sig en ordentlig törn. Det ledde till att ingen mat eller dryck fick vara kvar i magen heller. Det var till och med så illa att inte Matte kunde få ut med mig senare på dagen utan det fick Dagismatte göra!

Igår var det risigt värre också. Fortfarande inget som fick stanna i magen förrän senare på kvällen när Dagismatte hade lagat "snällmat" dvs kyckling, ris och sås. Idag har det blivit något bättre men Matte orkar inte vara igång mer än en stund i taget sen måste hon vila. Elliot kom en sväng och piggade upp min tillvaro och det var välkommet!

Imorgon ska Matte till Doktorn. För hon är inget bra på att ta hand om sig själv ju. Det får ju undersökas så allt är som det ska vara. Något jobb blev det inte inatt tack och lov. Det går ju inte när man är så risig. Och jag är glad att Matte är hemma så jag kan vaka över henne. Usch så otäckt det var när jag inte fick liv i henne trots att jag puffade, knuffade och slickade henne. Det vill jag aldrig vara med om igen!

För att pigga upp denna rapport lite avslutar jag med att visa vad jag fick av Walle i alla hjärtans dag present och hur jag tog mig an presenten med liv och lust.

















Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Förstår att det var otäckt när hon inte vaknade. Det vill vi inte vara med om igen. Vad härligt att du blev uppiggad av Elliot och fick så fin present av Walle. Skönt att matte fått behålla lite mat nu. Det låter som det går på rätt håll i alla fall. Men bra att du ser till att hon kommer iväg till doktorn imorgon så man får kolla av henne. Bra att hon vilar nu. Bästa medicinen när hjärnan blivit sådär omskakad. Pussa henne från mig

2011-02-22 @ 19:17:54
Postat av: Elliot

Din matte o jag e lika kassa på att äta riktig mat ordentligt(säjer min matte),vi äter bara de som e gott....å de e kanske inte det bästa alltid =(

Tack för skogsturen idag,det var ju bra att du gillade tugget som jag hade med åt dej.

Gnatt o sov gott.

2011-02-22 @ 21:20:44
Postat av: Helene och Zico-Bus

Usch ja! Mattes SMS skrämde upp oss riktigt ordentligt :( Känns lite lugnare nu när vi har fått prata med henne. Nu hoppas vi att du tar väl hand om din matte, så att hon "piggar på sig" <3

2011-02-23 @ 09:06:26
Postat av: Familjen Lindeblad

Vi är ALLA så glada att allt nu går på rätt håll igen!



Skönt att få lugnande rapport i eftermiddags.



Se till att ta det lilla lugna ett tag till i alla fall... lova det!



Bamsekramizar

2011-02-23 @ 21:30:49
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0