Positiva nyheter

Jag blir allt piggare för varje dag. Fick ett rejält flatteryck hemma idag när Matte höll på och rensade stuprennor. Hon blev inte jätteupprörd, suckade bara lite. Och jag mår ju prima. Hur skulle lite spring kunna skada? Jag väntar otåligt på när jag ska få titta till mitt kära fält igen. Tänk allt som hänt därute som jag måste kolla upp!

En annan bra sak är att Matte har varit på undersökning för en otäck knuta som skulle kunnat vara elakartad men den verkar vara ofarlig, bara onödig. Skönt! Hon ska på någon undersökning till framöver för att vara helt helt säker men det verkar ju lovande i alla fall. Hon har varit lite uppstressad för det där.

Det enda som då inte är bra är att jag är jättehungrig och hur ska det gå för lilla mig? Jag tror bestämt vi snabbt måste förlänga promenaderna så att jag kan äta mer.

Imorgon Dagis. Matte ska på kurs hela dagen. Idag när jag var där tog Dagismattes hembakade motorskex slut. Så synd. Dagismatte väntar förresten på att få opererat sin höft så att hon kan gå bättre igen. Vi hoppas det blir snart fast vi vet att det inte blir före jul men förhoppningsvis i januari månad. Det är synd om Dagismatte för hon har så ont och besvärligt att gå. Vildhusse är snäll och går ut med mig men vi är inte riktigt synkade än promenadmässigt, det tar tid för mig att vänja om mig. Hoppas han inte deppar ihop och tror att jag inte vill gå ut för det vill jag ju.

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Kan tänka mig att du börjar bli rejält rastlös.



Så himla skönt att höra att den där knuta inte var något farligt... vi var rejält oroliga här hemma.



Skönt för dagismatte att snart få en ny höft.... tur att dagishusse oxå finns!



Vi ses imorgon :-)

2011-11-24 @ 22:10:36
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0