Vår nya bil

Det blev en ny bil eller snarare en lite nyare begagnad monsterstor jeep. Jösses, vad har tagit åt Matte???










När jag ska in i denna monsterbil så måste jag ha ramp enligt Matte. Jag menar att jag visst skulle kunna hoppa in och ut men Matte menar att det är dåligt för mina leder. Igår fick jag öva mig. Snacka om rampfeber...


Rampen



På väg upp!




Inne i trygga buren!


På väg ner!

Det gick åt rätt många godisar men så småningom kom jag och rampen riktigt bra överens. Men jag är ändå lite avvaktande till den nya bilen. Förändringar är inte min grej. Fast nu lär vi inte köra fast i alla fall och det är bra! Bättre komfort också med AC, centrallås, larm (som tjöt i himmelens sky när Matte provade det idag), betydligt bättre fjädring bak mm. Ja egentligen är allt bra förutom att jag behöver rampen då och inte kan åka framsäte längre för att det är för högt att kliva in :(

Ja, bilen är alltså veckans stora nyhet. Annars är det mesta som vanligt. Matte jobbade natten som gick men hon är ledig imorgon. Vi tränar lite när vi hinner med pippisar och det blir allt ljusare och ljusare både på morgonen och kvällen så det känns hoppfullt!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken fräcker bil ni införskaffat... typ en sådan skulle vi oxå velat ha om vi inte bott i stora staden säger MOR.



Jag lovar, du kommer snart att älska att åka i den.



Tack för en härlig långrunda idag... ses förhoppningsvis igen på torsdag.



Kramelikram

2012-02-05 @ 21:40:56
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Helene

Wow, vilken häftig bil! Nu är ni utan konkurrens fräckast i Lakritsskogen :)

Tass & Kram

Helene och Zico och Lykke

2012-02-06 @ 09:57:51
Postat av: Medicinyogapinnen

Vad stor den är! Det skulle nästan kunnat stå 2 burar ovanpå varandra. :-)

2012-02-06 @ 20:52:51
Postat av: Lakkan

Medicinyogapinnen: Den är stor, men inte så stor. Särskilt inte med nya buren. Och förresten...det får bli en flyghund som ska in där i så fall. Nä tack. Stor bur utan mellanvägg när man åker med sina polare så man kan mysa ihop!

2012-02-06 @ 22:58:22
Postat av: Flocken på Onsala...

wow...vilken kärra alltså, vi är mäktigt imponerade! Ska nu ut och dra i den alldeles ensamma nu?

Den blir fin för dig att bo i när du kommer till oss...fast 2-beningarna säger att ni ska husera i vår husbil. Kanske ses vi innan, för det sägs att vi ska springa vänstervarv i Malmö snart.



Vi är lite avundsjuka också på din nya kärra...en ramp också - det är precis vad vår gamla morsa skulle behöva nu för tiden. Jag tror hon har det lite besvärligt när hon hoppar in i bilen, fast hon låtsas inte om det. Försöker se lika vig ut som förr och då säger matte att hon är lite "tung i gumpen"...vad man nu menar med det!?

Du vänjer dig snart Lakrits med rampen...ha,ha,ha - nästan som om du vore en gammal fyrbening - men din matten har ett gott hjärta, även om hon bara har 2 ben...Lycka till på färderna!

2012-02-07 @ 16:26:55
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0