Trevlig söndag trots störande jakt

Idag fick vi besök av Hjärupsflocken Zico, Lykke och Helene. Tyvärr var det jakt i skogen vilket begränsade oss en del :( Vi gillar inte detta pangande och inte skogens djur heller som var rent förvirrade och nästan sprang på oss (bambisar/hjortar).

Lykke fick ett blodspår. Tyvärr hade ett par hundar och en jägare trampat runt i det trots att dom inte ska använda den marken där spåret låg! Det blev inte lätt för tjejen som ännu inte är så rutinerad men hon gjorde sitt allra bästa ändå!


Lykke spårar. Foto: Helene

Jag och Zico fick ett spännande och annorlunda spår. Våra Mattar hade nämligen lagt spår i kors så att vi gick över varandras spår flera gånger och på slutet spårade vi parallellt bara fem-tio meter ifrån varandra. Det gick superbra förutom kanske i slutet när vi blev lite distraherade av varandra. Sen snodde Zico min slutleksak. Han är så tjuvig med mina grejor, man skulle kunna tro att han aldrig får ha en endaste själv men så är det inte! Jaja Zico, jag gillar dig ändå fastän du snor mina grejor :)


Kompisar! Foto: Helene

Efter spåren gick vi en runda men vi vågade inte gå så långt in i skogen så det blev mest i utkanten och på fälten. Där var det fritt från skjutglada tvåbeningar. Trevligt med besök och nästa gång hoppas vi jägarna håller sig undan!


Söndagsstrosande. Foto: Helene

Tack för fotona Helene. Tur att någon är duktig med kameran så att vi får lite roliga bilder till bloggen!
Ny arbetsvecka för Matte med tidigar morgnar. Dessutom en lördagsnatt på gång också. Usch och fy, men det får gå!

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus och Lykke

Tack för en härlig söndagseftermiddag i Lakritsskogen. Vi är så nöjda :) Å ju mer vi funderar på den där "gubben" som kom i Lykkes spår, desto mer är vi säkra på att han var på fel plats. Verkade ju som han hade lite dåligt samvete .... vi blev ju inte utskällda och han "gullade" med Lykke ..... konstigt för att vara en jägare! Ja, ja ..... han är i alla fall förlåten :D

/ZoLoH

2012-01-29 @ 21:54:35
Postat av: Wallander

Hejsan hoppsan!

Härligt att läsa att magen nu börjar att återfå sin normala balans.

Rolig helg du haft med mycket bus & träning.

Jag uppskattar att ni håller er ifrån de där jägarna så mycket ni kan... men säsongen börjar väl avta nu, eller?



Vi hörs snart!

Kramizar

2012-01-30 @ 23:27:58
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0