Det händer saker i Lakritsskogen

Trots väntan på vår så händer det ju en del saker i Lakritsskogen och runtomkring. Vi träffar kompisarna, vi har haft besök av Syster Yster och lille Max och Matte har faktiskt varit ledig flera helger. Inte så tokigt ändå.
 
Förra helgen passade vi Voffsan för hennes Matte var upptagen. Voffsan fann sig väl tillrätta hos oss. Vi har det ganska roligt ihop fast ibland tycker jag hon är tjatig som inte ger sig när jag är trött och tänker vila mig. Men särskilt utomhus är hon rolig.
 
Voffsan nöjesspårar i snön.
 
 
Min svans är i fara!
 
 
Eller inte....hon är ju en liten plutt...
 
 
Och nu ska hon få sig en omgång!
 
 
Först välter man henne....
 
 
Sedan trycker man till med nosen!
 
 
Sedan segerrull!
 
 
Fast Voffsan verkar inte så nedslagen...
 
 
Vi ser ut som Helan och Halvan...
 
 
Fast jag arbetar och hon bara roar sig!
 
Voffsan åkte hem söndag lunch. Ett par timmar senare kom Syster Yster och Mini-Max. Ommöblering av huset blev det och plötsligt var v-rummet sovrum! Tja, jag är lite skeptisk men min biabädd är orörd i alla fall.
 
 
Det var mysiga dagar med besök men också härligt att få rå om Matte själv när besökarna åkte hem på onsdag eftermiddag.
 
Igår gick vi med Elliot & Ann i Bokskogen. Vi tog en runda vi inte har gått förr och där hittade Matte och Ann ett "sockerdricksträd" dvs ett alldeles jättefint ihåligt träd. Jag och Elliot blev så nosfikna när de stoppade huvudet ner i hålet att vi också var tvungna att kolla.
 
Ny vecka. Mattes sista i Lund på en tid. Hon ska hör och häpna till Ystad igen i ett halvår. Jag trodde det var ett avslutat kapitel men hon har sina skäl att hellre vara där än i Lund när hon ska jobba på medicinkliniken och akuten igen, det måste hon för att bli färdig specialist. Jaja, jag har mitt Dagis på det torra och det är tur för mig för jag hade inte orkat flänga runt som Matte gör. Men jag har andra uppgifter som hund, jag stöttar och lyssnar och ger råd i allt från enkla vardagsbeslut till svåra val i livet. Det är inte så illa ändå. Kanske man kan titulera sig coach rentav!
 
Tasselikram
/Lakkan
 
 
 
 

Många mysiga besök...

...hann vi med i helgen som gick. Vi inledde på fredag eftermiddag med Helene och Lykke. Det blev en fin runda i Lakritsskogen i vinterskrud.
 
Kom igen så dansar vi säger Lykke!
 
Här är vi riktigt välartade!
 
Men nu kan vi inte sitta här längre. Bus!
 
Vad tror hon lilla sparven....att hon skulle vinna eller?
 
 
Skrattiga ser vi ut :0)
 
En vänskaplig puss!
 
Tack Helene och Lykke för en mysig tur och fina bilder från Helenes kamera. Matte är urusel på att fota nuförtiden.
 
På lördagen träffade vi Ann & Elliot i S-torp. Matte var på tippen och Willys och där i krokarna kan man springa lite också och så inspekterade vi industriområdet. Elliot var lite halvrisig i magen så bäst att inte köra för hårt.
 
På söndag förmiddag fick vi besök av Helene med Wallander och Beck. Vi gick en lång och fin runda med två glada konstaplar. Walle letade mat överallt och han är ganska bra på att hitta saker till tvåbeningarnas stora irritation. När vi kom tillbaka från rundan blev det fika och sedan blev jag och Matte själva igen. Hon hade lite fixarhelg hemma. Lite att pyssla med innan Syster Yster och Valpen kommer nästa gång nämligen.
 
Veckan har varit bra hittills. Imorgon kväll kommer Voffsan som ska vara hos oss till på söndag. Jag vilar upp mig i förskott!
 
Tasselikram
/Lakkan

Ljusare men vinter ändå

Dåligt med uppdateringar på sistone. Men det beror mest på att vi går i väntans tider på att det ska bli vår. Och visst har det blivit ljusare tider men snön har kommit tillbaka och det är Matte väldigt missnöjd över. Men det finns inget att göra. Jag rullar mig i snön och tycker det är ganska mysigt men det är klart att det begränsar livet. Att det inte blir några spår är största förlusten.
 
Jaja, vi sitter inte bara och hänger läpp. Vi har träffat Elliot & Ann en del, Voffsan & Gunilla och till helgen kommer Lykke & Helene J samt Wallander, Beck & Helene. Beckie & Roger träffar vi ibland på rundorna. Så det går ingen nöd på mig när det gäller kompisbus. Voffsan och jag börjar bli riktigt bra polare, hon börjar lära sig att det är jag som bestämmer. Äntligen!
 
Matte ska faktiskt vara ledig till helgen och två helger till efter det verkar det som. Helt otroligt. Jag vet inte när det hände sist men det är läääänge sedan! Det blev så eftersom hon bytte bort en jour nästa helg. Då ska vi passa Voffsan i flera dagar nämligen. Får väl låna ut en hörna av sängen till det lilla livet så att hon inte deppar ihop när hon kommer ifrån sin Matte.
 
Dagismatte har åkt till Stockholm alldeles på egen tass. Idag och imorgon är jag med Vildhusse men det går ganska bra faktiskt. Vi var ute och gick tillsammans och jag utverkade måååånga godisar :) Sedan drack vi kaffe och då fick jag kex. Ja, inte så illa trots allt. Hoppas Dagismatte har det bra och att hon kommer hem som hon ska på söndag!
 
Tasselikram
/Lakkan
 

RSS 2.0