Fin vecka

Veckan som gått har varit bra på många sätt. Jag har fått träffa alla mina bästa kompisar! I måndags förra veckan var vi på korvarunda med Wallander och Beck. Det blev Casinogrillen såklart. Samma goda korv som alltid och lika trevligt sällskap som vanligt också! Tvåbeningarna nostalgipratade om Bastudden och sommaren och ojade sig över höstens intåg.
 
I tisdags åkte vi till fina Revinge tillsammans med Voffsan som hämtades på vägen. Vid färristen väntade Helene & Lykke och det blev spår till alla fyrbeningar. Jag fick ett roligt och lagom långt spår av Helene och snäll som hon är fixade hon även ett spår till Voffsan. Matte trampade ut till Lykke och även om det verkade ha varit många andra och trampat där när Lykke skulle spåra så verkade det ändå som att det var en bra uppvärmning inför helgens spårtävling där de blev uppflyttade till högre klass! Stort grattis!!!
 
Två promenader med Elliot har vi också hunnit med, i Bokskogen under veckan och här hemmavid igår efter att Matte hade jobbat. I bokskogen var det invasion av skolbarn på utflykt. Matte och Ann suckade och tycker att vi har otur, det är alltid en massa andra ute och knatar när vi kommer dit. Här hemmavid igår var det rätt lugnt. Ja, helgen överlag blev ju rätt stillsam i och med att Matte jobbade natt. Hon var lite nervös nästan för hela hennes jobb har flyttat så det var ett helt nytt ställe hon skulle hålla ordning på men det gick visst bra ändå.
 
Matte, jag, Voffsan och Gunilla (Voffsans Matte) åker till Veberöds BK en gång i veckan och tränar. Att det blir Veberöd är för att Voffs bor nära där. Så småningom kan vi nog åka till Lomma också där jag och Matte egentligen hör hemma! Jag gillar ju inte riktigt att jag och Voffsan ska dela på Matte när vi tränar men jag får allt bita ihop och låna ut henne lite. Voffsan behöver aktiveras och hon är trött när vi har varit på klubben så det är ju för en god sak....
 
Trött Voffsa!
 
Vi har hängt lite hos Voffsan också och jag tycker det är kul att knata runt i hennes skog och kolla läget.
 
Här står vi vid scoutstugan i Dörrödsskogen!
 
En vecka till har vi med lite braiga arbetstider för Matte, sedan ska vi till Stockholm för Matte ska på kurs. Dagismatte ska också med såklart och se till så att jag har det bra när Matte är på sin kurs. Extra plats på tåget är bokad till mig så att det inte blir så trångt. Vi ska bo hos Pernilla som också bor nära Ellinor och Max men där är lite mer plats hos Pernilla i och med att hon bor själv. Både Matte och jag (och Dagismatte också) är ju hemkära men det ska säkert gå bra ändå.
 
Vädret har varit blandat, en del riktigt fina dagar och ibland regn och rusk. Precis som det brukar i september.
Fina dagar med strålande sol!
 
Det blir mörkt tidigare, det är väl det tristaste. Men brasan är tänd i vardagsrummet och det gäller att njuta när man kan!
 
Trampdynorna får vila!
 
Nu är det biabädden som gäller och sedan sängen!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 

Sommar blev höst

Jag har haft en låååång bloggpaus! Egentligen vet jag inte riktigt hur det blev så. Det började med semester och att vi inte var inne mer än när vi åt och sov och knappt det för äta kan man med fördel göra utomhus!
 
Mattes semester var trevlig och välbehövlig. Det var en del vila, trädgårdsfixande, mycket kompisumgänge och en hel del fina badturer. Kameran tog visst också semester. Varken jag eller Matte vet riktigt vad som hände! Tiden försvann och vi tog dagen som den kom och plötsligt så var det nästan september. Syster Yster och Max var på besök också. Sedan blev Matte tyvärr ordentligt krasslig i slutet av ledigheten men nu har hon hämtat sig igen.
 
Hennes återgång till jobb har dessbättre präglats av flexibla tider och ganska mycket ledighet. Hon har en del timmar att ta av nämligen och september var en lämplig månad för det. Därför har vi fortfarande kunnat hitta på roligheter ibland dagtid. Som i torsdags när vi var med Elliot & Ann i Tvedöra och fick bada alldeles ostört!
 
Livet är gött!
 
Hoppsan, jag råkade visst få en extra på släp!
 
Igår var vi på Sofiero där Voffsan skulle visas upp. Jag hängde på fast jag egentligen inte befattar mig med utställningar. Men vi hade tur med vädret och det var ändå helt okej att sitta som åskådare. Matte shoppade lite fast där var inga bra priser på godis. Väldigt dåligt tycker jag men Matte fyller på förråden på Teba och Satchmos så att jag klarar mig.
 
Jag ska återgå till det normala också när det gäller bloggen och framöver blir det lite tätare uppdateringar. Vi ska ha med kameran lite mer igen för det är rätt kul med bilder!
 
Veckan som kommer blir nog mer höstlik med regn och rusk men kanske också lite sol och vi ska ut och spåra med Helene & Lykke och Voffsan ska också hänga med. Korvarunda och träning står också på schemat och förhoppningsvis även bus med Elliot. Inte illa för att vara höst!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0