Sommar blev höst

Jag har haft en låååång bloggpaus! Egentligen vet jag inte riktigt hur det blev så. Det började med semester och att vi inte var inne mer än när vi åt och sov och knappt det för äta kan man med fördel göra utomhus!
 
Mattes semester var trevlig och välbehövlig. Det var en del vila, trädgårdsfixande, mycket kompisumgänge och en hel del fina badturer. Kameran tog visst också semester. Varken jag eller Matte vet riktigt vad som hände! Tiden försvann och vi tog dagen som den kom och plötsligt så var det nästan september. Syster Yster och Max var på besök också. Sedan blev Matte tyvärr ordentligt krasslig i slutet av ledigheten men nu har hon hämtat sig igen.
 
Hennes återgång till jobb har dessbättre präglats av flexibla tider och ganska mycket ledighet. Hon har en del timmar att ta av nämligen och september var en lämplig månad för det. Därför har vi fortfarande kunnat hitta på roligheter ibland dagtid. Som i torsdags när vi var med Elliot & Ann i Tvedöra och fick bada alldeles ostört!
 
Livet är gött!
 
Hoppsan, jag råkade visst få en extra på släp!
 
Igår var vi på Sofiero där Voffsan skulle visas upp. Jag hängde på fast jag egentligen inte befattar mig med utställningar. Men vi hade tur med vädret och det var ändå helt okej att sitta som åskådare. Matte shoppade lite fast där var inga bra priser på godis. Väldigt dåligt tycker jag men Matte fyller på förråden på Teba och Satchmos så att jag klarar mig.
 
Jag ska återgå till det normala också när det gäller bloggen och framöver blir det lite tätare uppdateringar. Vi ska ha med kameran lite mer igen för det är rätt kul med bilder!
 
Veckan som kommer blir nog mer höstlik med regn och rusk men kanske också lite sol och vi ska ut och spåra med Helene & Lykke och Voffsan ska också hänga med. Korvarunda och träning står också på schemat och förhoppningsvis även bus med Elliot. Inte illa för att vara höst!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Ja nu är hösten här, men som du säger... behöver inte betyda att det är slut på allt roligt för det :-)

Tack för ikväll, kul att ses för det var alldeles för längesedan. Vi får ändra på det för så kan vi inte ha det!!!!

Ha en fortsatt bra vecka!

2013-09-16 @ 20:58:55
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Helene och Lykke

Hösten är härlig ... det är vintern som är ett litet bekymmer. (med betoning på litet, för det behöver ju inte bli så mycket snö som det blev i fjol!)
Tack för en rolig spårträning på Revingehed och TACK för den goda leverpastejen, säger Lykke :D
Vi ses och hörs :)

2013-09-22 @ 18:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0