Simträning

 
 
I fredags var vi på simmet och tränade och hade kul. Walle och Helene var med och efter en stund dök även Clara (golden) och Björn upp. Vi hade 40 min var men slog ihop tiderna och turades om för man orkar ju inte simma hur länge som helst på raken. Man blir trött kan jag intyga! Men roligt är det.
 
Simsimsimsimsim
 
Det gäller att gapa stort!
 
Matte hejar på!
 
Jag tuffar på!
 
Jag trampar lite vatten, ville inte lämna ifrån mig min fina guling!
 
Men okej då...
 
Tack för bilderna Helene!
 
Vi kommer att fortsätta simmar under höst och vinter. Kanske kan jag få Elliot med mig då och då också!
 
Lite andra roligheter har vi hunnit med, framför allt träffat Elliot i torsdags kväll. Vi gick vid Yddingen och såklart plaskade vi lite i den också.
 
Matte har jobbat i helgen så hon är rätt mör och det börjar bli dags för sängen!
 
Natti-natti
/Lakkan
 
 
 
 
 

Sommar blir till höst

Sommaren har runnit förbi och min blogg har legat i lika mycket dvala som jag har gjort på grund av värmen. Vi har haft en bra sommar, jag och Matte. Hon var ledig i fyra veckor och vi hade det mysigt ihop. Eftersom det har varit så förfärligt varmt har vi varit ganska stillsamma av oss men en hel del bad har det såklart fått bli!
 
Falsterbo...
 
Med finaste Elliot!
 
Matte har fnatt på tassavtryck :-)
 
Ann & Elliot - så fina dom är ihop!
 
Vi har träffat Lykke & Helene också och promenerat i Öresund. Ja, så var det faktiskt för vi gick och gick ut från Lomma och det blev inte mycket djupare för det! Men trevligt hade vi och härligt svalkande var det en supervarm dag!
 
Lågvatten!
 
Semestern avslutades med Bastudden. Ingen sommar utan en tur dit! Vi packade in allt vi skulle ha med oss (vilket inte är lite, jag lovar) och så bar det av. Beck fattades oss såklart men vi hade varit och pratat med honom i Dogland och lovat att bada för honom också. Sorgen är fortfarande stor. Men vi hade sällskap av en ny liten varelse, nämligen lille GW. Så heter Walles lillebror. Han var bara 12 veckor, en riktig liten skrutt alltså! Matte tycker såklart han är så sööööt. Suck. Men jag kan väl låna ut henne en liten stund ibland. Men inte för ofta!
 
Liten och raggig!
 
Men han kan simma!
 
Och störa mig när jag ska bära pinnar...
 
Badade gjorde vi såklart.
Tyvärr fick Walle problem med svansen dag två och då fick han inte bada men dag tre var han ok igen. Fast det blev morgonrockar på efter sista badet!
 
En sån utstyrsel...
 
Det är viktigt med återhämtning!
 
Det var lustig underhållning vid grannbryggan...tyskar på besök...
 
Lilla jag funderar...
 
Allt roligt har tyvärr ett slut och efter tre fina dagar med lite växlande men ändå helt okej väder var det dags att säga hejdå för denna gången och återvända till vardagen. För när vi kom hem så började Matte jobba direkt. Nu har hon varit igång i två veckor varav förra helgen jour. Välbehövligt med ledig helg. Matte har en del bry med sömnen så ibland är vi rätt slitna. För jag sover ju inte när hon trasslar rundor i sängen. Jag försöker få henne att ligga stilla för hur ska man annars kunna sova men det är inte så lätt alltid. Vi tröstar oss i alla fall med att det åtminstone har blivit bättre med sömnen så det finns gott hopp. Annars har vi det som vanligt väldigt bra tillsammans och jag har det fint på Dagis när Matte jobbar.
 
Nu är det snart dags att knoppa in för ikväll efter en tur till Vomb och spring längs stranden. Det blir tidigt mörkt märkte vi när vi körde hemåt. Det är himla synd faktiskt för ljusa vår och sommarkvällar med bad och bus är bland det bästa som finns.
 
Tass & kram
/Lakkan
 

RSS 2.0