Vildhunden vädrar vår

Hurra! Snön har smält! Matte är snart frisk! Det är ljusare om kvällarna! Och så luktar det vår så att man blir fnattig och vill gräva och busa!
 
Apropå det som göms i snö... Matte har varit av med en tjockstrumpa ett tag. Hon har inte letat ihjäl sig precis men ändå undrat lite. Igår morse behövde vi inte undra längre. Den låg därute och när snön försvann så kröp den fram!
 
 Matte menar att hon tror hon vet men som kan ha lagt den där. Jag är oskyldig för jag bär inga strumpor. Någon som känner igen sig i att vilja bära strumpor och skor?
 
Igår var vi på Revinge med Elliot & Ann. Voffsan fick också hänga med. Matte hade grävt fram kameran ur vinterförvaringen så här kommer lite bilder.
 
Vi har hittat ett litet hus. Någon hemma?
 
Nä, nu skiter vi det det...
 
Elliot på språng med svansen och tungan som roder!
 
En liten Voffsa på Revinge!
 
Förbaskat hal stock den där...
 
Spindelträdet var spännande!
 
Fokuserad Elliot!
 
Här spanar han aktivt....på mig!
 
Lilla jag, alias Lakrits Hårfager Vildhund...
 
Elliot spanar...
 
Snöfläckar är kul!
 
Vildhunden filosoferar.
 
En fin tur och efter att Voffsan lämnats av åkte vi hem till Elliot och hade myskväll. Jag spanade lite på Lipton, den vita katten. Jag vill honom inte alls illa, vill bara närstudera.
 
Måndag imorgon men Matte har två veckor med lite annorlunda tider, jobbar hemifrån en del. Det gillar jag!
 
Tass & kram
/Lakkan

Sjukstuga

Matte har blivit sjuker. Jag har inte sett henne ligga så mycket i sängen på länge! Jag pysslar om henne och är allmänt omhändertagande. För det får jag kyckling, tugg och en del annat.
 
Igår blev det en liten runda med Elliot. Det var länge sedan vi sågs. Finaste E! Fast det var halt. Elliot slirade en del. Hoppas han inte blev halt.
 
I lördags hade vi kvällsmys med Helene och Walle. Ja, lilla Grappa som Lindeblads passade var också med. Hon kallas Brun-Fia och hon är en brun och väldigt liten flattetjej. Men även hon kunde äta korv!!!
 
Lite dåligt med träning på grund av väder och hälsotillstånd. Det bättrar sig nog snart hoppas jag! Vi ska försöka få igång kameran också och ta lite roliga bilder nu när ljuset börjar återvända till oss.
 
Tass & kram
/Lakkan

RSS 2.0