Vårkänslor

Ja men det känns som våååår!!! Fast det är tidigt, jag vet. Det kan komma bakslag men vi hoppas det inte gör det för då blir min Matte på så ruskigt dåligt humör!
Matte jobbar i trädgården och håller igång så fort hon kan. Hon är frisk igen, skönt!!!
I helgen blev det spår för första gången på länge! Även Voffsan fick ett bambispår. Vi hade båda bråttom och tyckte det var härligt att få använda nosen ordentligt igen efter vinteruppehållet.
Efter spår i lördags blev det en härlig skogstur med spring på fältet.
 
 
Posering i vårsolen.
 
 
Sen blev det mest bus!
 
 
Nu ska hon få ett nyp!!
 
 
Flattefnatt!
 
 
Titta vad lång jag blev!!!
 
 
Men ibland måste man pausa...
 
 
Vila lite...
 
 
Innan man kan ta nya tag!!!
 
 
Min Voffsekompis.
 
Igår var vi ute med Elliot på Revinge. Voffsan var också med. Matte hade kameran med men jag tror hon hade fullt upp med att hålla koll på oss så att vi inte sprang ner henne så det blev visst inga bilder. Men vi hade kul ändå! Det var härligt väder, inte mycket folk (dom hade börjat dra sig hemåt när vi var på plats) och trevligt sällskap. Inte kan det bli mycket bättre!
 
Nu är det jobb som gäller. Matte har börjat på nytt ställe igen. Det är väl okej men hon knorrar över att hon måste hoppa runt. Jag är på Dagis och det är bra och som vanligt precis som det ska vara!
 
Tass & kram
/Lakkan

Dogland

Igår hände något märkligt. Vi fick hem en stor hund... ja inte en levande alltså men det låter ju ännu konstigare...
 
Det började med att en stor bil från posten höll på att backa fast vid vår uppfart...
 
 
Sen kom ett jättestort paket in i vår hall!!!
 
 
Och in i vardagsrummet!!!
 
 
Vad är detta???
 
 
En mumie?!
 
 
Hjälp!!!
 
En flatte?! Lika stor som jag fast brun. I metall! Den kommer från England och en konstnär som heter Ann Kilminster.
 
 
 
 
Alltså... mycket ska man vara med om i ett hundliv. Min matte är lite tossig, har hon fått en idé så har hon. Han ska nämligen flytta ut i trädgården (tack och lov säger jag!). Matte håller på att anlägga ett Dogland som han ska vakta över. Så ligger det till. Men det måste förberedas först och han ska förankras så att han inte kan rymma.
 
Tur det inte händer sånt här varje dag! Men bra att det hände något som Matte fick fixa med för hon har varit jättekrasslig. Hon är på benen igen och piggar på sig men det har varit en lång och besvärlig resa och jag har fått agera sköterska hela tiden. Nu vill jag bara vara Vildhund igen!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0