Födelsedag

Igår fyllde ju lilla jag år! Åtta år! Kan väl inte vara möjligt, jag känner mig som åtta månader mer! Vi hade då mycket för oss att jag inte hann skriva! Men idag blev det ju mer vilodag. 
Egentligen började vi fira redan i fredagskväll med Elliot & Ann. Presenter o vad var det tänkt. Ja skitbra presenter med tema vatten men badet fick vi se i stjärnorna efter. Vi åkte ända till Beddingestrand. Stranden för oss själva! Hurra! Tills mattarna fick syn på all tång i vattnet. Men vi tog igen det i Vomb i lördags när vi lite oplanerat fick lämna o hämta Ann på jobbet pga punka på bilen. Bra för mig o Elle-Pelle! I går började dagen med att Matte kl sju hängde ut banderollen 

Hurra för lilla mig! 

Sen for hon in och började laga mat. Närmare bestämt stekt kalkonfilé till mig. Åh så gott! Tårta gjordes också i ordning. 

Mums! 

Sedan bar det av mot Dörröd för att hämta Voffsan med matte och sedan till Lisa i S Sandby. Roligt men varmt! Tårtätning nästa på schemat och lite vila! Hem så småningom men efter en stund styrde vi bilen mot Malmö och Wallander med flock och korven! Härligt goda och roliga paket fick jag där! Lykke var och uppvaktade redan i onsdags kväll men vi höll oss tills igår. En härlig godishink och fina leksaker. Av Voffs och Gunilla ett fint tillbehör till Dogland som alltmer tar form. Av Matte leksak, utlovade bad och sim, mycket god mat och oändligt med kärlek ❤️ 
Min dag var härlig. Synd man inte kan äta så varje dag. Ikväll har jag fått massage. Inte fel det heller. Det var bara väldigt varmt. 
Tass & kram och tack mina fina vänner för en superbra födelsedag! 

Mysig långhelg

Vi har haft långhelg! Härligt! Men det innebär full rulle och såhär söndag kväll är vi båda ganska möra! Det har varit sköna promenader, friskvårdssim tillsammans med Walle, bad och spring med Elliot och idag spår och hemmadag med Matte och Voffsan. Det blir intensivt när Voffs är med men jag tycker om henne ändå! Kniper det så försvarar jag faktiskt till och med henne fastän hon biter mig i benen allt som oftast och skäller mig i öronen.
 
Tiden går ju otroligt fort. Förra helgen jobbade Matte, helgen innan var det påsk och hon var faktiskt ledig för första gången sedan hon började jobba och det är ju ett antal år sedan nu! Vi hade ju lite lösa planer på att åka till Stockholm men vi behövde vara hemma och vila oss så det blev inställt. Det är så mycket folk ute och far då också, bäst att undvika trafiken då. Men Stockholmsflocken kommer ner istället sista helgen den här månaden. Matte ska sätta spisskydd och lådstoppar. Hur det ska gå med min vattenskål vet jag inte riktigt. Kanske bäst jag dricker utomhus den helgen för annars kan det bli onödigt blött på golvet när lille Max härjar rundor.
 
Det har varit dåligt med fotandet på sistone trots att det är så fint ute. Matte skyller inte på något, hon har bara varit allmänt förslöad säger hon. Men här kommer en bild på bästa buskompisen Elliot. Den togs för ett par veckor sedan och vi har hunnit med ett par badturer sedan dess men han blev fin tycker jag! 
 
 

Och här kommer jag fräsande upp ur Tvedörasjön för två veckor sedan när vi preimärbadade där!
 
 
Det var allt för nu! Mot sängen!
 
Tasselikram
/Lakkan

RSS 2.0