Voffsans födelsedag

Idag fyller Voffsan tre år. Vi har firat henne såklart även om det inte blev som det skulle utan Lakkan. Bara en hundbakelse, inte två som det skulle varit. Ja, Voffsan kunde gärna ha ätit två men hon har fått en del annat också och hon rapade mig i ansiktet så det fick räcka med en. Vi har testat hennes nya spel som jag hade köpt, Dog Casino. Som vanligt går det undan när Voffsan är igång. 
 
Gick en hyfsad runda i skogen med henne. Det är alltid tomt efter Lakritsbiten men extra tomt när det är mörkt. Bara en som blinkar och ingen som buffar i handen. Det är bedrövligt. Men jag tyckte att Voffsan skulle få en bra födelsedagsrunda så vi gick hela ändå även om det tar emot när man blir ledsen och liksom tappar styrfart lite. 
 
Voffsan var på Djursjukhuset igår och träffade allergispecialist. Nu är det bad som gäller, först varje dag, sedan varannan tills återbesök för att se om det hjälper något mot kli. Det är ett nytt schampo som vi inte har provat. Inga hurrarop från Voffsehållet precis. Det trista är också att schampot ska verka i 10 minuter innan man får tvätta av det. Ujujuj. 
 
Kanske en sväng med Ann & Elliot imorgon kväll. Voffsan och Elliot börjar finna varandra en del han även om det aldrig kan bli samma sak som med Lakkan. Men en kompis är bättre än ingen alls säger både Elliot och Voffsan om varandra. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis på 3-årsdagen Voffsan <3
Vi är glada att du är hos Marie och spelar lite spel och sysselsätter henne på allehanda sätt :D

Kram
LoH

2015-02-26 @ 11:10:57
Postat av: Elliot&Ann

Hoppas att Voffs gillade sin talande leksak :) Tror visst att Elliot är lite glad över sin lilla busiga lekamrat...
Idag var vi vid Tvedöra,där blev det lite ledsamt och sorglig måste jag säja.Elliot rusade ner...nä ingen där....så sprang han allt vad han kunde till nästa lilla badställe...nä ingen där heller.Han letade verkligen och verkade tro att Lakkan måste bara finnas där på någon av ställena vi sjön.Till sist gick han ut och ställde sig och sedan lade han sig i vattnet....Ska det vara så här tycktes han säja :(

Svar: Japp Elliot det gjorde hon! Det är just nu full rulle med den i soffan!
Så sorgligt när Elliot letar 😰
Lakrits

2015-02-27 @ 20:54:57
Postat av: Helene, Wallander & GW

Grattis till Voffsan om än lite i efterskott!
Hoppas det nya schampot hjälper till att hålla allergikliet lite i schack (tror det är samma schampo som Tarzan fick sig en omgång av och honom hjälpte det)!

Svar: Tack säger hon!
Hon har badat fyra dagar i rad nu. Sen varannan dag. Det tar aldrig slut säger hon. 😒
Lakrits

2015-02-28 @ 19:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0