Min födelsedag

Idag fyller jag två år! Hurra för mig! Jag har blivit firad och är så glad över min flock och  mina kompisen! Tack för en fin dag! 


Den började tidigt, Matte behövde jobba på förmiddagen. Jag passade på att äta gomat och gnaga ben på dagis. Jag fick en egen falukorv där för det gillar jag mumsmycket! 

När Matte kom drog vi till vet och vaccinerade mig. Jag fick köttbulle för det och det var inget konstigt. Sen hämtade vi Voffsan och drog till Revinge där vi träffade Ann & Elliot! Tjohooo! Finaste Elliot så kul vi har. Sen åkte vi till Voffsan och Matte gjorde bakelser och fixade mat. När Voffsans matte kom hem blev det fest och presentöppning! 

Våra bakelser
Attack! Det hände något med fotot! Matte fick två ansikten. Som det kan bli 😂

Paketöppningen var med fart och stil! Jag och Voffsan hjälptes åt och vi golvade nästan Matte när vi ville åt godiset! 


Lite mer ordning här!

Jag fick finfina och nyttiga saker! Av Ann & Elliot en jättestor bilfäll, leksaker och godis. Av Helene, Lykke & Candy jättefina trämingsleksaker och snarrigt godis! Av Matte fick jag leksaker och en spårkurs till helgen. Av Voffsan & Gunilla ett praktiskt midjebälte till Matte för bl.a. godis! 


Tack för en toppendag! 


Det händer stora saker på Solgläntan

Ja ni kan nog knappt fatta! Den stora cypressen är borta!!! I måndags så var den väck när jag kom hem! Tur vi har före och efter bilder! Den hade helt enkelt växt sig för stor och Matte var bekymrad. För nära huset, risk för att den kunde falla och typ nu eller aldrig tar vi ner den! 


Så här såg det ut i vintras! Ni ser att det lutar lite... mot huset.
Ett landmärke liksom.
Och så här ser det ut nu!!!
Resterna som hämtades dagen efter!
En massa mysig sågspån blev det att rulla sig i

Taket har blivit tvättat också av Vildhusse. Han har verkligen legat i. Jättefint tycker Matte det blev. Jag ser inte så bra så högt upp om jag ska vara ärlig. 


Jag har badat en del. 

Lilla jag bland näckrosorna
Simmar för fullt bara för att det är mysigt
Övar på att se ut som ett riktigt vattendjur

Vi har också spårat och tränat hos Lisa. Syster Pernilla har varit på besök. Matte har varit lite ledig några dagar! Mysigt! Och härligt att vara hemma med henne. Nu blir det jobb imorgon istället och vi sja strax natta oss för att Matte ska få sova ordentligt! 


Puss på er! 
/Luna


RSS 2.0