Gott slut på året

Idag är det nyårsafton, årets sista dag. Avslutningen på 2018 har varit bra! Matte har varit lite ledig och vi har haft besök av hennes systrar och lille Max. 
Men innan dom kom hann vi med lite snö i ett par dagar. Härligt att rusa runt och rulla sig! Lite bilder blev det också! 

(null)
Jag och Voffsan vid en gran

(null)
Voffsan med is i morrhåren

(null)
Lilla jag

(null)
Full fart mot Matte

(null)
Solgläntan i vinterskrud

När vi fick besök lyckades vi faktiskt få med alla ut på en runda. Inte illa! 

(null)
Jag och Max på bryggan vid sjön. 

Vi har hunnit med att montera nya möbler i köket. Jag var noga med att kolla så att jag når upp med nosen på bordet, annars hade det blivit retur omedelbart! Men det gick fint! 

(null)

Jag hann med att få besök av Alice 7 månader innan jul också. En rolig liten flattetjej! 

(null)
Nerbrottad! 

(null)
Bus! 

(null)
Flatterace

Idag har vi varit på Revinge med Elliot & Ann. Nu är det en lugn kväll som väntar. Vi hoppas det inte blir så mycket oväsen med raketer för då blir Voffsan upprörd. 

Vi passar på att önska Gott Nytt År till er alla!  

(null)

Tass & Nospussar
/Luna


Det går strax mot ljusare tider

Vi inväntar vintersolståndet. Idag kl 23.23 händer det säger Matte. Vad händer undrar jag? Ingenting är svaret! Det är kolmörkt och regnar småspik ute. Men tydligen är vi nu så långt från solen som vi kan vara. Och ja det är mörkt. Bilden här är tagen halv nio i morse.... 

(null)

Det lyser fint om vår julbelysning i alla fall! 
(null)

Så vi vill gärna ha ljusare tider. Men det tar ju just tid. Så Voffsan  och jag inväntar i alla fall morgonen från sängen 
(null)

Matte får nästan en halv säng! Vi är extra snälla mot henne för hon har varit så himla krasslig i veckan. Nu är hon på bättringsvägen! 

Ska avsluta med något komiskt. I veckan satte jag igång vattenlarmet hemma. Det låg en intressant liten dosa vid tvättmaskinen. Jag kunde inte låta bli att lukta på den. Problemet var bara att jag hade druckit precis och den där grejen gick igång och larmet började tuta. För att jag hade vatten på min lilla näsa! Överkänsligt!!! Matte fick styra av larmet och skyllde på hunden 😂. 

/Natti och med hopp om ljusare tider 

Snart jul

Jag tycker tiden går fort. Matte håller med. Fast just nu är det kanske bra för det är så mörkt. Inte så roligt att gå ut med pannlampa och blinkhalsband. 

Vi har pimpat hemma för att lysa upp lite i mörkret. 
(null)
Stallet 

(null)
Huset 

Hösten har varit bra. Vi har köpt ny bil. Hon heter Pärlan 

(null)

(null)

Jag gillar inte att åka bil men Matte tycker Pärlan är toppen. Och för egen del tar hon mig ju dit jag vill och ska. Silver som vi hade innan har flyttat till Stockholm och bor nu hos Mattes syster Pernilla. 

Jag var på utställning i början av november. Min uppfödare Marita visade mig. Matte hämtade med sig två rosetter hem. Nu pausar vi med den aktiviteten så får vi se till våren. Jag måste banta lite om jag ska ställas ut igen och det är ju inte så kul. 

(null)

En månad innan utställningen var vi på Taxklubben och gick spårprov. Både jag och Voffsan kammade hem förstapris. Nöjda Mattar. 

Så här i adventstider är det mycket kring Adventskalendrar! Matte gjorde som vanligt till mig, Voffsan, Elliot, GW, Candy och Lykke. Mycket pyssel och knåp men alla blir väldigt väldigt glada! 

(null)

Voffsan extra stora kalender med besökspaket till mig 😊

Matte har varit i Stockholm en sväng för sitt jobb. Då passade hon på att träffa Stockholms delen av släkten 
(null)

Synd jag inte var med men vi åker upp till sommaren med Pärlan. 

Här hemma har jag börjat ligga i ena fåtöljen som komplement till soffan 

(null)
Rätt skönt faktiskt! 

Jag badar lite sparsamt nuförtiden, dricker mest och går upp sen. Lite kallt om magen annars. 
(null)

 Vi hade kompisbesök i fint höstväder innan vintern kom! Candy o Lykke med mig och Voffsan! 
(null)

Nu ser det ut så här på fältet. Skralt med ljuset på eftermiddagen. Jag är den killa pricken på väg att komma när Matte ropar. 

(null)

Förra helgen var vi hemma hos Elliot. Jag spanade jättenoga på katten Lipton. Kolla så nära jag är. Han är mycket intressant och luktar väldigt annorlunda! Men han gillar inte att pussas. 

(null)

Till slut en bild på mig som Matte har fått ritat av en konstnär som heter Malin Wijk. Porträttet ska ramas in och sättas upp här hemma! 

(null)

Jag ska försöka skriva lite oftare. Det är bara svårt att fota när det är så lite ljus. Men här var ju några bilder i alla fall! 

Tass & puss! 
/Luna

RSS 2.0