Korvarunda

I förra veckan var vi hos GW i Malmö. En stor stad är det. Vi gick runt och letade efter en korvkiosk och efter en timme ca fann vi en som serverade fina tjocka korvar! Helene köpte två, en till GW och en till mig. 

(null)

Sååå goda dom ser ut! 

(null)

Vi väntar medan dom svalnar. 

Snacka om godingar! Det satt fint i min lilla mage och sen travade vi vidare och när vi hittade tillbaka till bilen åkte Matte och jag hem till skogen. Fint att komma till stan och käka korv men hemma är bäst. 

Denna vecka är rätt lugn. Matte har inte varit riktigt kry så igår och idag är det stillsamma kvällar men vi hoppas på träning i hallen imorgon kväll. Saknar Voffsan när jag är ifrån henne, tycker det är mysigt när vi är alla tillsammans. 

Det blir ljusare och ljusare, idag hann vi gå vår runda medan det var ljust för Matte var klar lite tidigare på sitt jobb. Skönt tyckte vi båda. 

Tass & nospuss
/Luna


Det går mot ljusare tider...

Det har redan hunnit bli februari faktiskt och det är ljust längre och längre för varje dag. Matte har en särskild app i sin telefon som heter Solen. Där kontrolleras noga med hur många minuter dagen ökar. Jag tycker nog förresten att hon håller på lite mycket med sin telefon Matte. Ja inte värre än andra tvåbeningar men det finns ju så mycket roligare saker att göra. Nu ska jag inte klaga för vi hittar ju på mycket tillsammans och ibland måste Matte jobba och då sitter hon och hänger över datorn och telefonen. 
 
Sen jag skrev sist hann vi fira jul med släkten och nyår med Elliot med flock. Sen åkte Voffsans Matte på semster och Voffsan bodde hos mig en vecka. Mysigt tycker jag. Vi fyller upp soffan väl, Matte suckade och satte sig i en fåtölj istället. 
 
 
Vi fick besök av Helene, Lykke och Candy och tog en rejäl runda i skogen. Det skulle fikas på vägen också. Oj vad Helene blev uppvaktad! 
 
 
För att inte tala om Matte... 
 
 
 
Vi hann med lite spår också och jag och Voffsan hittade våra klövar precis som vi skulle! 
 
 
 
 
 
Efter en vecka kom Voffsans Matte tillbaka och jag och Matte blev själv igen. Sen hände något konstigt som jag inte minns så mycket av men jag blev opererad säger Matte. Jobbigt var det i alla fall och jag fick gå med en tröja på mig utomhus och i början på natten också. Allt gick bra och efter några dagar var jag pigg igen men oj vad Matte var orolig när hon passade mig och hon var ju hemma från jobbet och pysslade om mig. Ja för er som undrar så var det min lilla mage som råkade illa ut men nu ska jag visst slippa löp framöver. Jag är rätt så hårlös på magen men det börjar växa ut. 
 
 
Sen återgick allt till det normala igen och jag har varit på Dagis en del igen. Här ligger jag och begrundar tillvaron med min toffla på väg hem från Dagis. Jag får åka så när vi kör genom skogen men aldrig annars. 
 
 
 
I helgen var det faktiskt fint väder och nu får jag springa som vanligt igen så vi tog en rejäl runda. Härligt med lite snö att rulla sig i och klar kall luft. 
 
 
Lilla jag i solen...
 
 
Livet på en stubbe...
 
 
Och så huvudbild med lite frostiga inslag. 
 
Snart en ny vecka. Det ska bli kallt men vi bangar inte för det utan tränar som vanligt i morgon. Mest Matte som fryser väl men hon har värmevantar och gott om kläder så det ska nog gå fint. 
 
Tass & puss
 
/LUNA
 

RSS 2.0