Varma dagar

Det är varmt om dagarna. Men jag klagar inte för jag har dammarna att bada i. Fast jag orkar inte så mycket mer än att bada. Inga hålor har jag grävt på länge nu. Ligger mest under buskarna och vilar när det är som varmast. Eller så går jag in i huset för där är ganska svalt på stengolvet.

Ikväll har mattes bror varit och hälsat på. Det var kul att träffa honom. Men nu har han åkt och med tanke på hur lite matte har sovit de senaste nätterna tror jag det är dags för henne att lägga sig inom det snaraste. Imorgon kväll ska vi nog åka och träna någonstans om det inte är för varmt så att vi är helt trötta. Vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Varmt, ja det är det verkligen just nu. Men jag gillar det bättre än när det regnar. Skönt för dig att du har så mycket valmöjligheter, när det gäller var du skall ligga.
Mattes bror, är han lika kulig som systrarna??

2007-08-08 @ 23:38:42
Postat av: Lakrits

Han är mycket lugnare än Yster. Men det är ju inte så konstigt för hon är vildast av alla. Full Rock'n roll jämt. Men Linus som han heter är en trevlig prick. Synd att vi ser honom så sällan men han har ju fullt upp med att jobba och så har han ju familj.

2007-08-09 @ 08:14:45
Postat av: Wallander

Linus? Det hette min MORS förra hund (världens snällaste och lugnaste Golden. Lugnet måste ligga i namnet (tror jag).
Jag skulle vilja säga att det kanske är tur att någon i din/mattes familj är lite eller mycket lugnare...

2007-08-09 @ 11:50:57
Postat av: Elliot

Linus!Det kände vi en Cocker Spaniel som hette!!Han var rolig men ganska butter.Han kunde massor av trix men gjorde allt "under protest".

2007-08-09 @ 11:51:13
Postat av: Lakrits

Ja där ser man. Men den här Linus är en tvåbening. Fast han gillar hundar. Men han hade sagt nej till sin fru att de skulle skaffa hund. Först blev jag lite stött på något vis, tänkte att han inte gillade hundar men sedan förstod jag att det var av omtanke för att han vet att det tar tid och han tycker inte det blir bra för hunden att få så lite uppmärksamhet. Alldeles sant. Fler borde nog tänka så för det finns ju många hundar som inte har det bra.
Ja, det kanske är bra att någon är lite lugnare. Dagismatte är ganska lugn också fast hon blir alltid så glad när hon ser mig att hon faktiskt blir yster hon också.

2007-08-09 @ 11:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0