Vilket träningspass!

Elliot och jag var och tränade. Vid Yddingesjön och scoutstugan. Hihi. Vi körde västa fys-passet, helt slut var vi sedan. Vi sprang och sprang och brottades och badade. Så fick vi lite godis av matte men det tog slut bara på någon minut, sedan fortsatte vi. Skitkul hade vi helt enkelt.

Det var nämligen så att vi blev för få för vanlig träning och då bestämde matte och Ann att vi skulle åka och bada istället. Toppen tyckte jag när matte kom hem och berättade det. Nu har jag fått visa mitt favoritbadställe för både Elliot och Wallander. Synd att Walle inte kunde komma ikväll men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.

Här är lite bilder från ikväll...

image134
Vilken fart vi hade...

image135
Lite vila innan nästa rusning.

image136
Kolla in Elliot, vilken härlig min han har. Och så snyggt han slänger med frambenen. Jag försöker kolla in hur han gör men fattade aldrig riktigt.

image137
Riddaren Elliot i sin mantel...fast så ridderlig vet jag inte om Elliot var för han försökte sno min grisknorr när hans var slut. Men det gör inget för han fick inte tag i den.

Vilken härlig kväll. Nu är jag så trött i kroppen, det ska bli skönt att sova. Tack för turen Elliot. Och till matte och Ann vill jag säga att det var den bästa träningen på länge!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Snyft snyft, önskar att jag fått vara med...
Va, menar du verkligen att Elliot försökte ta din grisknorr? Trodde inte att han kunde vara en sådan fräckis... Men charmig som bara den är han där han sitter med både tungan och s...... ute.
Jag tror att Elliot för ett tag trodde att han var en häst på grönbete, det ser ut som om han försöker stegra sig av lycka... att få vara i din närhet.

2007-08-07 @ 22:48:07
Postat av: Mattes medicinsyster

Härlig kväll verkligen det förstår jag! Jag hade också en bra dag igår. Tränade yoga och var på bio tillsammans med syster Yster. Ses snart nu din lilla vildhjärna. Dags för Skånetripp nästa vecka!

2007-08-08 @ 07:42:45
Postat av: Elliot

Fy Walle,DET behövde du väl inte påpeka?
Vet inte vad ni menar med att stjäla knorr!!Ja ja jag erkänner väl....men kan jag hjälpa att Lakrits äter så sakta?Va...va?!Kan jag de???
Angående min charmanta stil...ja vad kan jag säja?
Hrmf..matte säjer att det ser ut som jag fått en slänga av rabies eller nått...å att tungan håller på att trilla ur munnen...Urdumt alltså=(

2007-08-08 @ 12:16:11
Postat av: Wallander

Förlåt Elliot, skall aldrig upprepas. Men du som jag, vi måste nog försöka tänka på DET när någon vill fotografera oss.
Jasså, äter Lakrits sakta, det gjorde hon minsann inte när vi åt märgben tillsammans... men det var ett tag sedan så hon har kanske ändrat på sig.

2007-08-08 @ 23:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0