Paketinslagning

Ikväll har det varit paketinslagning för mig och matte. Jag har slagit in till mina kompisar, matte till tvåbeningarna. Imorgon ska vi tydligen träffas i Lomma för träning och julklappsbyte. Hoppas Wallander och Elliot gillar mina klappar, jag har grejat en del för att få till det. Men en av sakerna kan de byta om de vill fast jag skulle inte bytt...

Tvåbeningspaketen har jag också varit med lite på, jag har helt enkelt varit smakråd. 

Nä, både jag och matte är helt färdiga. Matte är skruttig, hon har ont lite här och där och hon längtar till söndag för då ska vi sova ut ordentligt i Stockholm.  

Paketinslagningen fortsätter imorgon för mattes del. Jag har gjort mitt och jag får nog inte ens vara med imorgon för jag tror hon ska packetera mina klappar.

Idag fick jag en klubba i min kalender. Matte fick välbehövliga markeringspennor, det kan minsann vara lämpligt när hon ska plugga till sin sista tenta. Örk för att plugga säger jag bara. Men det kan vara ganska mysigt för mig när matte parkerar sig i soffan och jag lägger mig vid hennes fötter.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ingen rast
Ingen ro
Bara jobba
å bara gno.....
Puh va trött man blir av allt jobbande....lr hur?

2007-12-19 @ 08:49:59
Postat av: Wallander

Det verkar vara bråda tider över allt i alla hus för tillfället.

Det börjar fyllas på med paket under våran gran, men där finns inte ett enda till mig, undrar varför?

Hörde oxå imorse att vi skall ses ikväll, himla kul det var nämligen sååååååååå längesedan jag har fått möjligheten att "rymma", kanske är det läge ikväll, eller kankse inte, ja ja vi får se...

När det gäller julklappar från dig & din mattes inblandning så tvivlar jag inte en sekund på att det inte skulle bli bra. Däremot är jag nog lite besviken på min & MORS kreativitet... får nog allt skärpa oss tills nästa jul.

Ses ikväll & jag jag lovar att ge både dig & Elliot lite xtra pussar så att dom varar över hela julen.

2007-12-19 @ 11:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0