Presenter

Nu till något roligt...

Jag fick en present av Elliot idag. En damsko!

image234
Här är jag med min sko. Visst är den fin!

Elliot och Wallander hade genom sina mattar varit väldigt snälla och fixat en adventskalender till henne. Jag blev så glad för jag tyckte det kändes lite orättvist att inte hon skulle få ha någon. Här är den på bild:

image235
Jättefin är den och matte har redan tagit upp två paket (för igår och idag) och de innehöll godis samt ett par anti-klid vantar (jättebra till mitt spårande säger matte). Det är så fiffigt för en del paket är i strumpan och en del i en extra bag bredvid. Ja, det var så snyggt och matte såg supernöjd ut när hon stuvade in påsen i bilen.

Jag har såklart tagit upp paket från min adventskalender både igår och idag. Knappen är väldigt nyfiken på sin kalender och han får inte lämnas ensam med den för då plundrar han den nog. Jag har inte alls varit så närgången mot min.

Jag gick ju en avi på posten och vi hämtade paketet idag. Så här såg det ut:

image236
Jag fick öppna under mattes överinseende för hon misstänkte att det inte var något ätbart. Och det stämde, det var nämligen en kalender. Först tänkte jag att det var lite knasigt men sedan förstod jag att jag ska hålla reda på mina aktiviteter med hjälp av den så att det inte missas något. Tex kan jag skriva in träningar, bustillfällen, påhälsningar, födelsedagar mm. Inte dumt alls. Hoppas att den liksom gäller i första hand för då kan jag skriva in och så får matte rätta sig efter det.

Ja, det var inte någon alls dum dag det här. Matte var in om Zoo Giganten också och hon hade en påse med sig när hon kom ut. Undra vad det var i den. Hemlis? Man blir mer och mer nyfiken. Men jag har en liten present på gång till matte också inför jul!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Damsko med klack & allt, väldigt passande till en fin tjej. Jag fick oxå en men utan klack, då måste det vara en herrsko, men det liknar nog mer en joggingsko. Har du sett att den heter BÄSTIS?

Vad roligt att din matte oxå blev glad för sin "adventskalender". Nu kan ni öppna i kapp, men håll reda på vems som är vems annars kan det nog sluta lite illa.

Måste fråga, den här kalender, var den lixom specialgjord för dig, kan man kanske få se en bild på den på bloggen?

Jag tror att det är något litet fel på din mattes bil, den verkar ha fel på hjulinställningen, den drar alltför ofta till höger...

2007-12-02 @ 18:09:17
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

De va ju denna överrasknings-julstrumpekalender som du åxå var med på...asså den är ifrån dej,mej o Walle....du kommer väl ihåg att jag skrev:vi fixar o du e me ok?

Men nog var det väl anti-glid vantar å inte anti-kli? Fast det hade ju varit väldigt fiffigt;)

2007-12-02 @ 18:30:23
Postat av: Wallander

Jag la oxå märke till det där med anti-kli, men jag vågade inte kommentera... men det gjorde du så jag behövde inte (hi hi)

2007-12-02 @ 19:13:00
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Vi kan nog alla dagar i veckan skulle jag tro för all tid som inte matte är med mig ska hon sitta och jobba med sin skola. Trist men sant, det är inte lång tid kvar nu så jag får ha överseende. Men kanske tisdag onsdag eller torsdag...

2007-12-02 @ 19:29:56
Postat av: Lakrits

Hoppsan...jag slant. Men anti kli hade inte varit dumt heller. Fast det kanske är mer vi fyrbeningar som behöver anti kli.

Jo, jag såg att där stod BÄSTIS på skon och det var väldigt gulligt. Ska försöka låta lappen sitta kvar.

Ja, jag förstod ju vad du menade Elliot när matte fick kalendern och jag tackar för att jag får vara med på ett hörn. Mattes kalender har nu också fått en plats (en krok i taket). Tror hon ska plocka fram lite ljusstakar och annat ikväll så att det blir lite julmysigt.

Angående min mates bil så ska den på balansering på tisdag. Hoppas verkligen den inte blir så välbalanserad att det aldrig blir några omvägar in om hundaffärer på hemvägen.

2007-12-02 @ 19:33:37
Postat av: Lakrits

Wallander, det var en kalender med hundbilder i...fast inte specifikt bilder på mig eller så. Du vet en sån där kalender man hänger på väggen. Vill du fortfarande se bild? Ärligt talat tyckte jag paketet såg roligare ut innan det var upptaget.

2007-12-02 @ 22:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0