tisdag

Ännu en tidig morgon. Fem i sju väckte jag Pinnen (har just bestämt mig för att hon bara kallas Pinnen i sommar för hon läser ingenting alls nu som har med medicin att göra...har nog sett att hon har haft böcker med sig men hon har inte ens öppnat dem).

Vi sov en  stund innan det var dags för morgonbad i poolen. Jag badar inte där för vattnet är så himla varmt men jag tycker det är jättekul att vara med därinne en stund.

image108
Här sitter jag och tittar på när Pinnen badar. Det är varmt i luften också därinne så jag får bara vara där en stund för matte, annars tycker hon jag blir för flåsig.

Apropå flåsig...jag har sett att matte har fått hem kylmattan hon beställde till mig. Det är som en tunn matta (finns i olika storlekar och färger) som man blötar och så finns det kristaller inuti som reagerar med vattnet och gör att de håller sig svala i ett par dygn. Bra att ha i bilen samt varma dagar sägs det. Har inte provat än för det har inte varit så varmt på sistone. Men det ska bli spännande. Får rapportera vad jag tycker om påhittet.

I eftermiddags fick jag följa med när Pinnen och Dagismatte skulle på besök hos en släkting i Malmö. Jag har varit där med matte många gånger och det är en trevlig och jättesnäll gammal dam. Hon gillar mig fast hon lär inte vara någon som är så hundvan annars. Men hon tycker visst att flattar är fina och så tycker hon jag är så duktig för att jag inte skäller. Som om jag skulle ligga och skälla hela tiden, det gör jag ju bara när det händer något kul och jag måste få uttrycka mina känslor.

Ikväll var det träning i Lomma. Sammanfattningsvis kan man väl säga att det gick lite bättre än sist. Vissa framsteg alltså. Jag klarade apporteringen bra, inkallningen gick finfint men så gjorde jag några mini-smitningar fast jag kom snabbt tillbaka till matte igen. Och så hade jag lite svårt att ligga stilla och vänta på min tur. Men jag klarade ändå att ligga där utan koppel en stor del av tiden utan att hitta på fuffens. Matte säger att jag är en hetsporre. Vad tror hon om en vildhund? Men det har ändå blivit bättre på träningen, det är vi överens om. Jag kände när vi kom dit idag att jag fick försöka skärpa mig för matte hade redan haft en jobbig dag och hennes tålamod kan vara lite begränsat ibland. Det gäller att känna av när det verkligen är olägligt att hitta på för mycket bus.

En snabb shoppingtur på Willys resulterade i baconbitar från Best Friend till mig. Det är en slags hundgodis som ser ut som baconbitar och smakar likadant fast de är liksom fuskbacon. Men de är supersmaskiga. Det fanns nämligen inga märgben. Tycker det är dåligt ställt med märgben just nu, matte har letat i många affärer och mitt lager i frysen är SLUT.

Nu är jag trött. Matte är inte alls lika trött. Hon har svårt att somna före tolv, om vi lägger oss tidigare ligger hon ändå bara vaken och vänder och vrider sig i sängen och är allmänt stökig. Men till helgen får vi sova ut. Det blir ingen Göteborgstur i helgen, det blev inställt förstod jag. Eller uppskjutet till en annan gång när det passar bättre för alla parter. För min del gör det inget, jag får nog komma iväg tids nog och jag tycker det är ganska skönt att rå om matte hemma på helgen. Har hört att det nog ska bli lite spårande och kanske något mer också och det låter trevligt tycker jag.

Usch, jag råkade slicka på en padda ikväll när vi kom hem från träningen. Den smakade äckligt men jag fick fil direkt av matte så jag har inte mått dåligt av det på något sätt. Men det var inget kul. En annan kväll intresserade jag mig för en igelkott men matte kom farandes och så var det slut på det roliga. Matte säger att jag är dum ibland för jag fattar inte att man inte ska lägga nosen i blöt överallt. Vaddå nosen i blöt undrar jag...var ska man annars lägga den? På matte kanske, när man sover. Men dagtid...

Sov gott och dröm mysiga drömmar allihopa

/Vildhunden


Kommentarer
Postat av: Elliot

skulle bara tipsa om märgben,din matte kan köpa dom på AG´s i Staffanstorp där finns det nästan jämt.Annars kan man beställa i delikatessen,till o med stora som ej är delade.
Det hade nog varat en stund även för dej Lakrits :D

2007-06-27 @ 19:55:01
Postat av: Lakrits

Åh vad bra. Minns att matte har handlat där någon gång. Hon brukar annars hitta på Willys men där har det varit slut länge nu.

2007-06-27 @ 22:53:00
Postat av: Wallander

Örk, paddor är inget kul att slicka på, jag har också prövat och tror inte att jag tänker göra om det! Fick du också en massa saliv i munnen?

2007-06-27 @ 23:52:19
Postat av: Dagismatte

Visst är det spännande att upptäcka nya saker ja till och med krusbär kan vara intressant!Fast de härliga märgbenen är klart bäst för dig Lakrits.

2007-06-28 @ 12:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0