Efterlysning

Matte fick idag ett mail om en hund som blev stulen i förra veckan från sitt hem utanför Landskrona. Både matte och jag blev väldigt bedrövade. Stjäla en hund från sitt hem. Det är ju rent förfärligt  Jag ska inte skriva vad matte och jag tycker man ska göra med såna tvåbeningar för det hjälper inte Enya att komma hem men det är inget snällt i alla fall. 

Vi tänkte att vi lägger upp bild på Enya och text ur mailet här på bloggen så att de som läser kan hålla ögonen öppna.

Torsdagen den 15/11 blev Ulf Sörensson och hans sambo Ewa Peterson, på Framnäs gård utanför Landskrona, bestulna på sin 2,5 år gamla Wachteltik Enya. Tjuvarna tog Enya ur hundgården när Ulf och Ewa var borta ett par timmar. Någon har observerat en norskregistrerad bil som kört upp på gården vid tidpunkten för stölden. Registreringsnumret var N 277 MZN och tillhör enligt polisen de "irländska asfaltläggare" som årligen åker omkring och lurar folk. 




image230


Kommentarer
Postat av: Wallander

Den eller dom som gör så här, ja dom borde...

2007-11-22 @ 22:36:32
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Yiiiipppiiieee, Enya är återfunnen i Linköping, det var en kriminellt belastad Irländare som stulit henne. Nu är flocken komplett igen vilket är huvudsaken, men sedan hoppas man verkligen att killen åker in bakom galler.

2007-11-24 @ 07:38:30
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Tänk vad bl.a.all spridning på nätet kan åstakomma =)Det måste kännas toppen för Enya´s människor nu när hon är tillbaka och att det finns så många som engagerat sig=D
Än finns det hopp om mänskligheten goda sida....

2007-11-24 @ 13:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0