Utmanad...

... har jag Lakrits blivit av Wallander .

Reglerna som gäller är följande:

1. Länka till den som utmanade dig.

2. Berätta 6 egenheter hos dig själv.

3. Utmana 6 personer i slutet av ditt inlägg.

4. Lämna meddelande till dem du utmanat.

1. Jag äskar att hitta riktigt stora pinnar att bära hem. Helst så långa så att man tar upp hela vägen när man kommer springande. Sedan lägger jag dem nära ingången så att tvåbeningarna snubblar över dem när de kommer ut. Inte så populärt fast matte tycker jag är söt när jag bär pinnarna.

2. Har svårt för att låta bli att smita till mina polare på träningen. Matte och jag har varit riktigt oväns om det där men det går bättre och bättre. Eller rättare sagt, det går bra ibland och mindre bra ibland men ändå mindre dåligt än innan.

3. Jag HATAR klotången. Den är ett tortyrredskap och jag skulle vilja ge den tvåbening som uppfann den en rejäl utskällning.

4. Jag ÄLSKAR välling. Det är min absoluta favoritmat och jag får ibland på kvällarna innan vi går och lägger oss. Så fort jag hör att matte tar ut burken i skåpet så vet jag vad det är frågan om. Mums.

5. Jag tycker om att tugga lite på mina egna ben när jag ligger och blir kliad av matte. Hon tycker inte det ser klokt ut men det är faktiskt jättemysigt.

6. Jag gillar inte att vara ensam men det är jag ganska sällan för jag har dagispersonal som ser om så att jag har sällskap nästan jämt. Det är himla snällt av dem tycker jag!

Eftersom Wallander var den som utmanade mig och han är den enda jag känner som har blogg så blir det lite svårt att utmana andra fyrbeningar. Men jag kan ju utmana tvåbeningar. Matte kanske. Syster Yster. Medicinpinnen. Dagismatte (men jag vet inte om hon klarar ut det tekniska med att  skriva på bloggen). Sedan ska jag såklart utmana Knappen, jag kan hjälpa honom att skriva på min blogg om han berättar vad det ska stå. Nummer sex får kanske bli syrran Vicka som tittar in här på min blogg då och då. Vi får väl se hur många som skriver något men nu har jag i alla fall gjort mitt!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Kul att du antog utmaningen, nu kanske du kommer att få flera bloggbesökare!

Den enda egenhet som jag inte hört talats om är nr 5. Men man kan ju inte heller veta precis allt om sina bästisar.

2007-11-03 @ 23:56:41
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Mattes medicinsyster

Jag är ledsen men jag har varken hemsida eller blogg så det blir lite svårt att anta utmaningen. Litar på att du får Knappen att engagera sig lite. Att Dagismatte skulle fixa det tekniska är även jag lite tveksam till (även om hon faktiskt kommit igång lite på den fronten det senaste halvåret).

2007-11-04 @ 09:46:42
Postat av: Lakrits

Man kan ju få skriva här, måste inte ha en egen hemsida eller blogg.

2007-11-04 @ 17:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0