Bättre och bättre...

Idag var vi och tränade en sväng på Svedala BK. Mörkret hade redan kommit så vi fick snällt hålla oss i närheten av lamporna. Där var en annan hund också som tränade med sin husse. En stor rottweiler...jag spanade lite intresserat men jag smet inte och vi var faktiskt nära varandra ibland.

Vi försökte träna på alla moment inför imorgon. Det gick bra förutom att jag inte är så förtjust i apportbocken. Jag håller den men med viss motvilja och jag tar den inte så gärna. Jag tycker det är okej en gång men inte flera så matte kom fram till att vi bara ska göra det en gång per träning.

För övrigt har det varit en lugn dag och det kan ju vara skönt ibland. Vi får väl ta det som det blir imorgon säger matte. Går det bra är det ju kul, annars är det ju mycket som har förbättrats en hel del under kursen så då är vi nöjda i vilket fall. Fast en rejäl smitning kanske inte är så uppskattad. Får försöka låta bli.

Undra vad vi ska göra resten av tiden på träningen när vi inte visar upp oss. Bara vi inte ska vänta en massa i bilen för det är ju supertråkigt. Bäst matte tar med något smaskens i så fall.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad ni är duktiga du & din matte! Jag & MOR har inte gjort många knop sedan förra träningen, om det är bra eller dåligt visar sig så klart i testet.

2007-10-11 @ 07:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0