Hälsan

Jag fick väga mig idag hos veterinären (skulle vaccineras). 32,1 kg (med halsband....avdrag 1 hg för halsbandet tycker jag). Jag är helt enkelt en rejäl tjej. Många kilo att tycka om!

Veterinären (en som jag inte har träffat innan för båda de vanliga var sjuka) undersökte mig lite extra för matte har tyckt att jag varit lite konstig. Men veten hittade inget fel på mig (lyssnade, klämde, tittade i halsen som är bättre än innan men något röd) och jag har piggat på mig lite igen tycker matte så vi gjorde inget mer idag. Men hon ska visst hålla koll på mig så att jag inte får feber för då kunde det vara något farligt. Nåja, jag känner mig ganska så bra faktiskt. Hörde också att de pratade om leverpastejpiller och att man kanske kan ge det för att jag inte ska må illa på morgonen men att jag också kan få kex eller att gott direkt när jag vaknar så att jag inte ska bli för hungrig. Jag tycker det sista låter bra. Jag kan rekommendera matte att ge mig en leverpastejmacka (utan gurka) på morgonen för det gillar jag skarpt.

En till spruta fick jag också mot rabies så får vi se om jag har tillräckligt med antikroppar om 120 dagar.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att allt var bra med dig. Vikten är inget att bry sig om,du är en go tjej som du är. Jag tror dessutom att du kan dra av några hekto till för du hade säkert precis ätit...

Undras om inte jag oxå skall börja må lite illa på morgonen, hade inte varit så dumt med att få lite leverpastej i någon form. Har du något tips om hur man kan göra?

När det gäller rabiesvaccinet så får vi verkligen hoppas att det bildas så många antikroppar som behövs denna gång.

2007-10-19 @ 20:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0