Skogstips

I måndags var matte och jag ute och gick en fin runda runt en sjö i närheten. Där är en liten scoutstuga, grill/fikaplats i bokskogen alldeles nere vid vattnet. Det var nämligen så att Margareta frågade matte om vi kunde träna häromkring någon gång och då sade matte att det säkert gick bra bara det inte är för många skjutglada i skogen då. Men där vid scoutstugan skjuts det nog inte så mycket. Ibland är där ju scouter men man kan ju flytta sig lite åt sidan bara. Och störningar är ju bra.

image215
Så här ser det ut vid stugan.

image216
Sjön...

image217
Bryggan...

image218
Grill/fika plats

image219
Ängar...

Det står inga skyltar, finns inga inhägnader eller något sådant som det är nere vid Yddingen (Walle och Elliot vet hur där ser ut). Matte kan inte tänka sig att någon skulle misstycka att vi tränar där någon gång. Finns bra med parkeringsmöjligheter också uppe vid vägen.

Vi kan ju se hur det blir framöver.  Skulle vara trevligt att grilla där någon gång men det börjar bli lite vått, mörkt och kallt för kvällsaktiviteter. Men till våren innan myggen kommer vore det toppen att snaska korv där. Eller vad säger mina kompisar?

Kommentarer
Postat av: Henriettae

Vad underbart mysigt det såg ut!!

2007-10-17 @ 14:42:32
Postat av: Wallander

Vilka härliga höstbilder och vad fint där verkar vara. Jag åker gärna dit någongång även innan en eventuell vårgrillning .

2007-10-17 @ 22:38:39
Postat av: Lakrits

Vi kan absolut ta en tur där någon gång. Säg bara till när ni kan! Om din mor hade kunnat smita lite tidigare från jobbet någon kväll så går det ju också, det måste ju inte vara helg. Fast så länge till går det nog inte på kvällen för snart ska visst klockan flyttas fram så att det blir ännu mörkare. Vilket idiotiskt påhitt. Vore bättre att vrida klockan på andra hållet tycker både jag och matte. Särskilt matte som inte alls gillar den mörka årstiden.

2007-10-18 @ 00:16:51
Postat av: Lakrits

Tillbaka är det förresten som man ska vrida klockan. Fast det känns som fram för det blir mörkare. Nåväl...jag behöver inte hålla reda på det, matte får fixa. En gång glömde hon ställa om klockan och kom en timme för tidigt till jobbet. Snopet. Särskilt eftersom det var tidigt och ni vet hur matte är på morgonen. Sömnig.

2007-10-18 @ 10:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0