Elliot på skogsbesök

I söndags vid tiotiden promenixade jag och matte en bit bort mot scoutstugan vid Eksholmsjön för att möta Elliot och Ann. Innan de kom tränade jag och matte lite på fältet där. Det gick bra för matte hade repbollen med och då blir jag upplivad. Men ännu gladare blev jag såklart när jag fick syn på Elliot.

Vi fick först springa av oss lite på fältet, sedan åkte kopplen på och vi tog en rejäl tur i skogen. När vi gick förbi en stor stubbe fick Elliots matte en rolig idé att vi skulle hoppa upp på den. Matte fick fram kameran. En i taget fick det bli för det hade nog blivit liet trångt annars.

image378
Elliot...

image379
Och jag....


På väg tillbaka till Elliots bil fick vi busa på fältet igen. Här är några bilder...

image382
Det gäller att hålla tungan rätt i mun...min hänger ut lite...

image386
Och Elliot flaxar med örat...

Alltid lika trevligt med besök i min skog. Till våren ska jag ta båda mina bästispolare på långa skogsturer med bus och bad (fast det sista håller vi tyst om till våra mattar för annars ska de säkert stoppa oss). Även denna gång tog vi oss ett litet dopp i sjön men det blev inte så mycket arga skrik. Inte lönt konstaterade de väl för vi var ju redan blöta. Hihi. Det gäller att vara snabb och plumsa tyst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0