Magplask...

...i soffan gjorde matte igår. Det var ju fredag, då brukar matte hamna på soffan. Igår sov hon jättekonstigt, låg på mage med hakan på armstödet och armarna rakt fram över kanten på soffan. Men hon vaknde ju efter ett tag och sprang huttrande mot sängen.

Bilen är färdigbesiktigad. Nästa vecka är det mattes tur. På tisdag morgon jättetidigt ska hon till tandläkaren. Det tycker inte matte om och det förstår jag. Hu vad hemskt. Och dyrt lär det vara också.

Senare på tisdagen ska hon till doktorn för att undersökas inför en ögonoperation på onsdagen. Tycker det verkar läskigt att någon ska skära i min matte men hon säger att det inte är någon stor grej. Hon ska vara vaken hela tiden. Vi får väl se hur det blir, jag får avge större rapport om det hela på tisdag när matte kommer hem och vet mer och så självklart när/om det blir operation på onsdagen.
 
Jag har också blivit lite besiktigad ikväll. Hasade lite på rumpan och det fick man visst inte göra utan att bli undersökt. Men det var för att det hade fastnat skräp i rumpan och inte som matte misstänkte för att jag var irriterad och svullen där. Det blev borstning av pälsen också. Det gillar jag inte men vad ska jag göra, kan ju inte komma undan ändå. Saxen är tilbaka från slipning så jag blir säkert anfallen med den också framöver.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tydligen kan 2-beningar oxå sova konstigt ibland.

Vilken tur att det inte var som din matte trodde, var det nu var hon trodde i din rumpa.

Undrar om det är vårvädret som får våra mattar till att vilja göra oss fina? Mina klor fick sig en omgång idag.

2008-04-13 @ 00:49:59
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0