Bästisbesök

Idag kom Wallander och Helene på besök till oss. Matte var uppe på morgonen och bakade kaka dagen till ära. Det var första gången hon använde spisen sedan vi flyttade in så det var lite nervöst men allt gick vägen.

Walle och jag sprang som tusan runt huset. Sedan gick vi en skogsrunda och så fick vi springa på fältet också. När vi kom tillbaka blev det fika inomhus för tvåbeningarna och jag och Walle fick ben. Vi placerade oss på trasmattan i köket



Alltför snabbt var det sedan dags för besökarna att ge sig av hemåt. Fast de lämnade kvar en hel kasse med julklappar. Jag och Matte har tittat i den men vi har BARA tittat och läst på lapparna. 

Tråkigt nog hörde jag ikväll att Wallander har fått besvär med att gå. Kan det vara svanseriet som spökar igen sedan igår när han var ute hela dagen? Förhoppningsvis är det så.. Håll tummar och tassar för att det snabbt går över så de slipper gå till veterinär. Min käraste Walle, jag skickar dig godnattpussar och hoppas du kryar på dig snabbt!

Kommentarer
Postat av: Yvonne Macsdotter

Hej Lakrits,

Är matte sjuk ? stackars henne.

I helgen har jag haft besök av Thea min lilla dotter

och vi har haft väldans kul. Hon fick vara med och dela min adventskalender, men det som är trist är att hon tar bästa platsen i soffan på fårskinnet. Hon kan hoppa upp i mattes säng men det kan inte jag för den nya är så hög. Igårkväll var matte och husse på Malmö operan och såg något om Jesus med Ola Salo tror jag han hette och dåååå fick vi vara hos lillhusse o Jonna i Malmö och dom hade haft fest så vi låg alla i ders soffa och bara mös.

Nu får du säga till matte att hon kryar på sig det här med flytten blev nog lite mycket för er båda.

Det var nog bäst på psyket, där matte är med Jörgen.

Kram

till er båda Coffe /gm Matte

2008-12-15 @ 15:09:21
Postat av: Lakrits

Det låter som en mysig helg Coffe, särskilt soffan. Mattes säng går alldeles utmärkt för mig att sova i, faktum är att det är vår gemensamma säng som jag ser det.



Jag ska se till så att Matte bättrar på sig! Ni får komma hit och titta på vårt hus någon gång!



Tass & kram

Lakrits

2008-12-15 @ 15:59:11
Postat av: Wallander

Tack för omtanken, det hjälpte, idag är jag redan mycket bättre.



Vilken tur att jag inte blev dålig förräns jag åkte hem. Det hade varit riktigt illa om jag missat allt bus vi hade för oss igår.



Måntro att ni var nyfikna i en strut, men det är faktiskt "se men inte röra" som gäller i julklappspåsen ända tills det är dags att öppna.





2008-12-15 @ 23:47:54
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0