Återhämtningsdag

Idag har det varit en lugn dag. Lite välbehövlig återhämtning efter tre intensiva dagar med aktiviteter. I söndags stor träff i Lomma, i måndags Revinge med Elliot, igår stan med Wallander. Puh, jag har faktiskt mest legat och vilat mellan promenaderna. Jag och matte var ute och "minitränade", bara någon inkallning, hålla apport och söka några mini-dummiesar. Men sedan långpromenad med Pinnen. Det är hennes sista dag här. Imorgon åker hon och matte ska till skolan så det blir dagis för mig igen. Men det går fin, där är julskinka över som dagishusse har lovat att jag ska få lite av.

Matte är inte överdrivet nöjd att vi ska gå upp halv sex imorgon men hon verkar ändå ta det med ro, vilket innebär att hon går och lägger sig framåt tvåsnåret skulle jag tro och sedan ringer väckarklockorna så att väggarna skallrar imorgon bitti. Hon ska prova båda som hon fick i julklapp och så dessutom den gamla. Det är tydligen ett stegrande oväsen. Går hon upp när den första (snälla) klockan ringer så slipper hon de andra, väntar hon och dödar den första blir det värre. Vi får väl se hur det går. Jag hoppas hon tänker på mina känsliga öron och går upp på en gång!

Det känns verkligen som att julen tar slut nu i och med att Pinnen också försvinner. Men det roliga är att både hon och Yster kommer tillbaka när matte tar examen. Hurra! Bara två veckor kvar, jag har koll på tiden.

Jag antar att vardagen börjar återvända för alla andra också, fyrbeningar som tvåbeningar. Sånt är livet. Jag tycker det har varit en bra tid så jag klagar inte. God mat, bra flockkänsla, matte hos mig, resa men också skogsdagar, trevliga kompisturer och sist men inte minst många roliga julklappar!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ibland är det inte helt fel med lugna/stillsamma dagar oxå.

Jag hoppas verkligen att 1:a väckarklockan gör det den är uppfunnen för, dvs få upp din matte på momangen.

Min MOR har börjat arbeta idag och hon var då inte glader imorse då hennes mobilalarm väckte henne. Men julen hos oss tar nog slut först på söndag, får då skall granen med mera ut.

2008-01-03 @ 00:19:10
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Idag ska jag och matte slänga ut granen...nu vill vi inte ha jul längre säjer matte.
Möjligen får några ljusstakar vara kvar några dagar till.
NU SKA DET BLI LJUSARE TIDER....VÅR!!! =D asså hoppas vi.

2008-01-03 @ 11:07:53
Postat av: Wallander

Japp, ljusare tider ser vi allt fram emot, men innan vi vet ordet av så är det väl midsommar, vilket jag absolut inte har något emot!

2008-01-03 @ 21:40:29
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0