Stökigt i storstan

Tågresan till Stockholm var ju inga problem. Återseendet var också väldigt trevligt, jag fick glädjefnatt när Yster och Pinnen kom. Men sen...himmel vilken röra på t-centralen. Folk överallt, pip, skrik, trängsel och stök. Det kändes som rena befrielsen när vi klev av. Jag märkte knappt att Dagismatte och Pinnen åkte med ett annat tåg. När vi kom av t-banan höll jag hög hastighet mot gräset och sedan bar det av till fots hem till Yster. Nu har jag fått blodpudding och ska gå till vila i Mattes och min gemensamma säng. Jag har ju min biabädd också men jag föredrar att åtminstone på kvällen ligga i sängen. Jag är glad att vara i lugn och ro i högkvarteret och ser fram emot morgondagen då det säkert blir roligheter.  

Kommentarer
Postat av: Helene & Wallander

Usch, vad störigt att där alltid skall vara så stökigt i den staden när du kommer på besök. Tur att Yster ändå bor så nära så att du slipper åka så jättelångt med t-banan.



Hoppas ni haft en bra dag idag.



Jag har faktiskt varit lite låg ikväll, MOR har packat och det finns inga saker som är mina som packats ner, så jag får nog inte följa med denna gång. Men jag brukar ha det bra i alla fall och det får jag säkert även denna gång.

2008-07-07 @ 22:59:13
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Va? Ska hon åka utan dig? Det var ju väldigt tråkigt att höra. Det kanske är något med jobbet, då brukar det vara svårt för oss att få åka med. Dumma jobb.



Det är en sak också som är märklig med huvudstaden. Ingen annastans ser jag så många med korta kjolar. Jag har mer än en gång råkat lyfta lite på kjolen med nosen och vilket pip det blir på tvåbeningarna. Jag är inte van vid att Matte har kjol, det ser så konstigt ut tycker jag med en liten tygflärp istället för byxor.

2008-07-08 @ 10:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0