Världens bästa dagis

Jag tycker faktiskt att jag har världens bästa dagis. Idag blev dagis också kvällis för Matte jobbade till sent. Men jag har haft det så bra. Två långa promenader, märgbensgnagning, jag har sovit ute på gräsmattan, legat i sanden nere vid dammen, varit med Dagismatte i grönsakslandet, badat suttit borta vid nya dammen och haft det trevligt. Faktum var att jag inte tänkte så mycket på att Matte inte kom i vanlig tid. Visst hade jag det i bakhuvudet men jag tänkte att hon kommer väl och så var jag inte ledsen över det. Och hon kom ju. Halv elva studsade hon in genom dörren. Det blev stor välkomstceremoni såklart.

Innan läggdags säger Matte att det måste packas lite till Bastudden. Det kan nog bli en sen kväll och så blir det upp tidigt imorgon. Urk. Men sedan väntar ju så mycket roligt i helgen. Och jag klagar inte, jag kan ju sova med Dagismatte när Matte åker till jobbet. Nu har vi kommit in i rutinerna igen så det känns inte så hemskt som i måndags när Matte åkte iväg till jobbet.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Om jag någongång skulle behöva vara på dagis så vill jag vara på ditt braiga dagis...



Jag har gnällt lite på MOR ikväll, hon har inte börjat packa ännu, hon svarar bara att hon inte orkar idag... men jag hoppas att hon hinner imorgon för annars åker jag utan henne, ja har ju varit färdigpackad i flera flera dagar, veckor. Vi ses imorrn, som vanligt skall det bli skitlajbans.

2008-07-18 @ 00:30:55
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0