Lördagskväll i Stockholm

Innan vi åkte till Stockholm åt vi mat med Dagismatte och Dagishusse. Jag fick smaka fiskgratäng (hemmalagad) och mums så gott det var. Det satt fint inför resan. När maten var avklarad så passade jag på att hämta en kudde som jag tyckte att jag skulle ha med mig på tåget.



Mattte påstod att den var för stor så den fick inte följa med. Och tågresan gick ju bra trots det. Det var ganska lugnt faktiskt. En liten hund på andra sidan gången bara som fnattade runt lite på golvet och så var där en hund till som låg längre bort.

När vi kom till Stockholms Central så var det liv och rörelse. En massa människor på väg. Festklädda, skrålande, en del vinglande. Matte och jag satt snällt och väntade på vår t-bana. Den kom också. Vi slog oss ner bredvid några killar med skateboard och de verkade ännu vara ganska nyktra men de var nog på väg till någon fest de också.

Matte och jag kom tryggt till Syster Ysters högkvarter. Hon var inte här för hon är iväg och jobbar men hon kommer senare i natt. Mina saker plockades fram, sängen bäddads och jag fick lite smaskig mat (liten portion torrfoder, rökt korv och ett ägg). Sedan har jag vankat lite upp och ner i sängen, vilat en stund men sedan funderat över det där med Wallander och Isa, att de pussades så intimt. Jag är faktiskt lite ledsen men jag vet samtidigt att gjort är gjort. Nu ska jag ha en trevlig Stockholmsvistelse med Matte och Yster så jag försöker lägga det åt sidan så hoppas jag det löser sig så småningom. Kanske man helt enkelt bara får försöka acceptera att visa saker händer fastän man inte vill och att detta var en sådan.

Matte har sagt att imorgon kanske det blir en trevlig utflykt. Havet eller skogen hoppas jag på. Kanske allra helst havet för där har jag inte varit på länge. Glass kanske man också kan sätta upp på önskelistan. Men först måste jag sova så att jag orkar.

Natti-natti


Kommentarer
Postat av: Farbror Nelson

Lilla Gumman <3

Jag tror inte du behöver vara orolig för att det är "nåt" mellan Walle och Isa. Kan berätta att Isa blev otroligt förtjust i mig, när vi var på Frostavallen (och jag i henne). Tror nog att min ålder och erfarenhet vinner över Walles charm :D

Tass&Kram

Farbror N. (Zico:s "storebror")

2008-06-15 @ 10:29:15
Postat av: (Medicin)pinnen

Säg mig Lakrits, är det lagt nya plattor på framsidan eller är det bara jag som tycker att utseendet på dem har förändrats? Ses på tisdag. Då kommer jag till högkvarteret. Puss & kram

2008-06-15 @ 17:42:51
Postat av: Wallander

Jag tycker vi stryker ett streck över det här nu, jag har bett tusen gånger om ursäkt. Jag lovar att jag var helt ointresserad av Isa idag, hon gjorde sina försök men jag ignorerade hennes inviter. OK?

2008-06-15 @ 21:14:22
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Låter betryggande Farbror N. Och Walle...vi drar ett streck över det och drar en repa ihop istället när vi ses. OK?

2008-06-15 @ 23:50:39
Postat av: Wallander

:-)

2008-06-16 @ 00:11:33
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0