Helg

Åh vad skönt med fredagskväll för nu ska inte matte åka ifrån mig på två dagar. Imorgon ska vi spåra så det blir en ganska tidig morgon ändå. Ikväll har matte lastat ut min "gamla mat" i bilen så att den kan lämnas vidare imorgon.  Lika bra, jag tycker mycket bättre om Orijen. Men alltså...spår imorgon men i övrigt inget planerat än. Lite träning hemmavid blir det säkert.  Söndag blir det ordentlig mysemorgon. Idag var matte uppe ännu mer otäckt tidigt än vanligt för att hon behövde till jobbet tidigare. Jag tycker mattes jobb verkar alldeles för jobbigt. Matte är ju helt slut när hon kommer hem. Hon säger att hon känner sig "dum i huvet" så vi ska nog lägga oss nu tror jag.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Fredagar känns som bra dagar, dvs som det är för oss att våra mattar är lediga. Idag bokade MOR tvättstugan för att hon skulle ha båda helgdagarna tvättfria. Vi har inte heller något mer än spårandet inplanerat, men jag hörde talas om ett TEBA-besök imorgon efter spårandet, undras om det kan finnas någon speciell anledning till detta besök trots att MORS kassa är lite skral? Förhoppningsvis finns det det!!!

Ses i gryningen!!!!

Ps. Glöm inte nosen

2008-03-14 @ 23:30:13
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Gammelmatte på Onsala

Hej...jag är inne och kollar att läget är stabilt och att följa er förehavanden. Det är alltid lika roligt att följa dig Lakrits och matte Marie -tänk om ni hade bott lite närmare. Nu har vi fått valpköare från Onsala...närmare bestämt 3 st, och en i Göteborg -det är verkligen roligt! Jag hoppas du är lite kritisk i ditt foderval...men likväl att du kommer att må bra. Matte säger att du borde läsa lite om detta på följande sida: http://www.alltomhundar.com/hundforum/
Hör av dig så vi får höra vad som varit tokigt!
Du är också välkommen att kolla in halvsyskonen...om du har tid förstås, du och matte din har alltid så mycket i görningen!
Nospussar i massor
Vicka

2008-03-15 @ 19:58:23
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Nä, tokigt har det väl inte varit fast jag är kräsen av mig. Matte har provat Hills och Eukanuba men det var ingen hit. Nu kör vi på Orijen och jag gillar det mycket mycket bättre än de andra jag har haft tidigare. Så hade matte köpt billigt av Eukanuba men de hade hon inte mycket för nu när vi bytte och jag visade tydligt vilket foder jag gillar bäst.

Vi kollar på hemsidan på de små pluttarna. Kul att du får lite närmare till dem. Vi bor ju en bit bort men jag tänker ofta på dig och jag har det ju jättebra. Vill inte bo någon annanstans.

2008-03-15 @ 21:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0