Kursavslut

Idag avslutade Matte med sina kursare på Lomma BK. De hade extra roligt idag, höll på borta vid agilitybanan, gjorde "korvkryp", tricks mm. Och gissa var jag satt. Jo, jag satt i bilen och skakade galler. När Matte var klar fick jag springa lite med Kitcha (Åses tollare) men tror ni hon ville leka med mig? Jämmerspikar...inte ett dugg. Nä, tvärtom så snäste hon åt mig. Jag skällde lite för jag blev så upprörd men det var liksom inte läge att ta ton rejält mot henne. Sedan när vi skulle dricka, ja då morrar hon åt mig. Jag är van att dela vattenskål med mina kompisar. Men här var det bara att ställa sig i kö och vänta tills hon var klar. En riktig surtant tycker jag faktiskt hon var.

Nåväl, det har säkert varit bra på något vis att ligga i bilen och vänta men kul är det inte alls. Fast det kommer nog många roliga kvällar framöver i sommar så jag ska nog ta igen det.

Idag har jag förresten varit själv med Dagismatte idag och även imorgon blir det så. Dagishusse är bortrest nämligen. Men det går finfint att vara med bara Dagismatte. Hon lagade kalvlever till mig och Knappen idag. Mums, jag slickade mig om nosen massor med gånger. Undra om det vankas något gott imorgon också.Lite lever borde det vara kvar.

Matte ska visst iväg extra tidigt imorgon så nu är det sängen som gäller. Natti-natti.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Typsikt tjejer att hålla på sådär, dvs visa lite småtjurighet. Håll dig till killarna vet ja!

2008-05-29 @ 23:22:06
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0