Mest skit

Idag har det mest varit skit faktiskt. Det började med att jag på promenaden rullade mig i en rejäl skithög en bit in från stigen. Jag var alldeles kletig i huvudet och Matte var skitsur när vi gick hem. Jag åkte in i duschen och fick halva mig tvättad. En stund senare åkte vi iväg till Svedala BK där vi skulle tävla. Vi var lite på kant med varandra, eller rättare sagt...Matte var på kant med mig och tyckte jag var jobbig. Men vi samlade ihop oss bäst vi kunde. Jag låg kvar på platsliggning men jag roade mig med att snusa och tugga löv vilket gav lite nerdrag. På själva programmet sedan var jag visst för glad för jag hoppade på Matte och det var tydligen inte så bra. Nåväl, det andra gick väl hyfsat och vi var fjuttiga ett halvt poäng från ett förstapris. Mycket nesligt tyckte Matte som blev på ännu sämre humör. Fast vi blev JÄTTEGLADA för Wallander och Helene som knep ett förstapris. Toppen! Nu kan vi träna vidare mot nästa klass. Så deras bedrift var dagens höjdpunkt helt klart! Stort grattis! Nästa gång det tillverkas blodpuddingsgodisar får du en rejäl laddning Walle!

När vi kom hem gick vi en runda i skogen och då hittade jag en hästskit som jag råkade rulla mig lite i. Skit igen. Ett helkroppsbad blev det när vi kom hem igen. Matte suckade bara, vid det laget hade ilskan pyst iväg och hon var bara gnällig och trött. Som det kan bli. Inte vår dag alltså. Jag vet inte varför det plötsligt är en oerhörd upplevelse för mig att rulla mig i skit. Jag blir så uppe i det att jag inte alls kan tänka på konsekvenserna.

Jag tror så här. Matte måste ta tävlingar på mindre allvar och jag måste försöka fokusera lite mer på henne när det gäller. Inte lätt för någon av oss. Jag är en flattefnatt och Matte är som hon är. Men vi ska göra vårt bästa för jag vill ju ha en glad Matte och just nu är hon mest deppig och tycker att hon gör allt fel. En del gör hon såklart fel men jag älskar ju henne ändå och det går alltid att ändra på saker. Som flatte är jag obotligt positiv av mig!

Kommentarer
Postat av: Wallander med MOR

Vi lider med er... ett fjuttigt halvt jädrans poäng. Men tack snälla för ert grattis till vårt 1:a pris, lite förvånade blev vi faktiskt, men superglada förstås.



Nya tag kan vi alla behöva ta ibland. Så klart börjar vi "sikta mot tvåan" tillsammans men sen får vi se om det blir något tävlande i klassen för våran del.



Undras om det blir koppel på dig resterande rundor ikväll, vad tror du?

2008-11-16 @ 18:24:00
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-BB

Ni menar inte det - 159,5 p???!

Det är ju absolut det värsta man kan få. Bättre att var 20 poäng ifrån uppflyttning.

Men å andra sidan, ni är redan uppflyttade. Ta tag i 2:an nu, så blir det lite roligare för er båda. Ni behöver nog utmaningar :D

Bra jobbat ändå - vadå - 159,5 eller 160! Det är inte jättestor skillnader - förmodligen bara på antal GRATTIS, man får :)

2008-11-16 @ 18:37:35
Postat av: Enzo

Attans förarligt att det saknas 0,5 p för ett första pris! Jag gillar också att rulla mig men matte är väldigt glad för att jag inte rullar mig i diverse illaluktande saker utan just bara rullar mig för att det är så himla skönt :-)

2008-11-16 @ 18:49:12
Postat av: Lakrits

Joooo Zico och Heléne, det är alldeles sant. Jädrans retligt men nu har Matte slutat reta sig säger hon. Jag är nybadad och har utegångsförbud någon timme till och sedan har Matte deklarerat att jag inte ens får gå själv i trädgården utan jag ska ha övervakare med. Hur ska detta sluta?

2008-11-16 @ 19:29:25
Postat av: Flocken på Onsala...

Hej på och grattis vill vi i alla fall säga till ett andra pris idag...lugn och fin nu matte! Men visst är det nesligt med en fjuttig poäng från ett första pris -det kommer, det kommer! Kan glädja matte med att vi har den röda dummyn här hos oss tills vi ses nästa gång! Kolla in lite bilder på hemsidan!

Kram på er!

Renée

2008-11-16 @ 20:10:01
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Matte

Lakrits lilla, du sover i min säng nu. Tänk att du står ut med mig som matte. Jag älskar dig mest av allt. Jag försöker ständigt bli bättre men ibland går det inte alltid så bra. Idag var inte vår dag men det kommer fler dagar och vi har varandra i alla fall. Det är viktigare än någonting annat. Men snälla du, rulla dig inte fler gånger i bajshögar nu för din päls mår nog inte bra av att badas så ofta.

2008-11-17 @ 00:32:16
Postat av: Yvonne Macsdotter

Hejsan Lakrits,

Det var ju lite synd när du och matte tränar så bra. Vi på psyket är bara inne och kollar att allt är bra med dig o matte.

Kramar

Jörgen o Yvonne

Tvåbeniga

2008-11-17 @ 09:00:58
Postat av: Medicinpinnen

Jag blir helt rörd när jag läser Mattes kärleksförklaring. Tänk att vara så älskad. Så borde alla ha det.

2008-11-17 @ 18:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0