Långväga gäster

Ikväll har vi haft besök av en kompis till Matte som hon delade lägenhet med på Lundatiden. Emma som hon heter har sedan varit ute och rest en massa och nu flyttat till Holland med sin pojkvän som är därifrån. Den här veckan är de på Sverigebesök och självklart ville Emma kolla in hur vi bor!

Först handlades det käk. Sedan gick vi en runda när vi kom hem och därefter blev det huse och trädgårdssyn. Sedan käkades det och snackades så jag blev trött i öronen och gick och vilade mig i sovrummet. Brasa tändes och så småningom förflyttade det sig in i v-rummet och mös framför brasan. Då ville jag vara med och jag fick också kvällsvälling och så blev det nosgnugg på mattan.

Vid halv elva kom Emmas pojkvän och Emmas bror och hämtade henne. Det visade sig att hennes bror Richard mycket väl visste var vi bodde för han hade varit och tittat på huset när det var till salu förra sommaren. Men det blev inget köp för hans del fast han var inte purken för det utan tyckte vi har fått det så fint här.

Det har varit en trevlig kväll tycker både jag och Matte. Trevligt med liv i huset och hundglada gäster. Tror minsann Emma blev lite betagen i huset och trädgården. Tror nog hon kommer igen med sin kille, kanske bor de i gäststugan när de kommer nästa gång. Jag tror minsann gäststugan kan bli riktigt poppis. Vi håller på att fixa till den lite nu invändigt och så ska den ju målas också såklart så blir den nog riktigt fin!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad kul med trevliga besökare så där mitt i veckan.



Låter toppenbra att Beck får låna din cykelkärra att åka i när vi hälsar på er... för det lär ju dröja innan han kan röja runt som oss galningar. Fällen kanske du skall akta dig för att låna ut när han är som mest bäbis, tänk om han slår en liten sjua på den.

2009-05-14 @ 00:00:06
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0