Grattis Elliot!

Igår tog Ellliot med Matte Ann ett 1a pris i Lkl 1. Toppen för nu kan vi träna för 2an ihop! Vi är så glada för sist var det så nära för dem och så nu gick det vägen med god marginal.

Det var väl därför på sin plats att Elliot fick komma ut här och busa med mig idag. Hans matte hade varit krasslig i förmiddags så det blev ingen träning. Min Matte var också kass i huvudet så hon var också lite trister i förmiddags. Men nu kom de visst båda sig framåt eftermiddagen och vi har just varit ute en skön skogsrunda och sprungit som tusan. För dystert väder så några bra bilder vankades inte.

Ikväll ska Matte göra två kanindummiesar till försäljning. Det blir nog de sista i hennes tillverkning för försäljning för sen är skinnen slut. En av mina leksaker ska lagas också. Gullefjun har brutit vingen nämligen så han måste till ortopeden.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Tack och javisst e de kul att vi fick till det.Till o med för en domare som inte slösar med poängen =)

Ja det var tur att matte kände sig lite bättre så vi kunde åka till er o dra en runda i skogen.Tänk så mycket roligare de e att gå med någon annan ....ja man märker knappt ens vare sig att det regnar eller blir mörkt.

Ses i morgon.

E

2009-11-22 @ 19:05:10
Postat av: Wallander

Så det var till dig i skogen dom for för att fira sitt 1:a pris. Ja det kunde dom väl vara värda :-)



Stackars gullefjun, hände det när jag & Beck var hos er?

2009-11-23 @ 22:14:56
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Nä, Gullefjun bara tappade vingen en dag. Ingen skyldig faktiskt.

2009-11-23 @ 22:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0