Svårt med tidsbegreppet....

...när Matte jobbar varannan dag sent och varannan tidigt. Jag blir lite vilse och så glömmer jag att hon har åkt sent och inte kommer förrän vid tiosnåret på kvällen så jag väntar och väntar vid sextiden. Men till slut kommer hon ju ändå. Och det är ju himla skönt med sovmorgnar och förmiddag med lång promenad och lite träning. Det trista i kråksången är att Matte hinner fundera så mycket över att det vore bättre hemma med mig än på jobbet. Om hon åker tidigt orkar hon inte tänka för hon är för trött :=)

Nu är det bara en dag kvar av arbetsveckan och imorgon kväll drar vi till Stockholm. Vi blir bara borta över helgen, det blir verkligen snabbvisit. Men bättre än inget.

Igår utforskade vi elljusspåren i Bokskogen. Det var helt okej faktiskt. Man får ihop en runda på fem kilometer om man slår ihop 2an och 3an. Kan ju vara trevligt med variation i vinter och slippa ha lampa med alltid.

Nä, nu får jag nog allt se så inte Matte glömmer godsaker till mig när hon ska lägga fram väskan till Stockholmsturen!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Så klart det kan bli lite snurrigt när mattes hemkomsttider skiftar ibland när man oftast är van vid en och samma tid.



Vad kul att ni skall iväg till Stockholmia i helgen. Hoppas ni får riktigt fint höstväder så att ni kan strosa omkring & mysa i skogen oxå.



Jag önskar er en lugn tågresa :-) och glöm inte bort att vara rädda om er!



Kramizar



2009-10-30 @ 00:15:19
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0