Bastudden 2010 och lite till...

Äntligen dags för en liten rapport. Det är knas med vårt internet hemma, Felia måste skicka ett nytt trådlöst modem. Därför har jag lånat datorn på Dagis. Tur man har nära dit!

I onsdags morse bar det av till Bastudden. Jag fick åka med Walle och Beck i deras fina bur. Lite trångt om platsen men det gick fint ändå.När vi väl kom fram var det genast bad som gällde!Sedan installerade vi oss, Walle o jag visade Beck allt. Framåt eftermiddagen gick vi sedan och tränade apportering en bit bort. Länge sedan sist men inga problem, det blev markeringar och sök och jag löste uppgiften bra.Väntan blev det också...På kvällen åkte vi och letade upp Bjurkärrs naturreservat som besöktes i samband med förra Bastuddenbesöket för två år sedan. Matte mindes inte riktigt så det blev en del letande men till slut hittade vi dit. Superfint är där!

Efter välförtjänt nattsömn vaknade vi till en fin dag i torsdags. Det blev mycket bad såklart  ...men också vila.Vid femtiden åkte vi till Tingsryd och efter en del letande hittade vi till deras brukshundsklubb där vi tränade en lång stund och hade det bra på deras fina gräsplan. Helt ensamma var vi men där var folk i stugan och vi frågade snällt om lov att vi fick vara där.

På kvällen var det obligatorisk korvgrillning som gällde. Matte var grillmästare (för övrigt är det Helene som är kökschef).Natten till fredag drog ett åskväder över Bastudden och slog ut en tranformatorstation så på morgonen fanns inget vatten och bara delvis ström. Det ordnade dock sig senare på dagen fick vi rapport om sedan. Men det städades och packades ändå och till slut var det dags för sista badet för denna gången och så stuvades vi alla in i bilen och åkte hemåt. Men såklart hoppas vi på återseende av kära Bastudden nästa sommar! Tack flocken Lindeblad för en härlig tur och Matte verkar riktigt utvilad efter vistelsen där. T-lilla är ett minne blott och semestern firas!

På fredagskvällen var vi på konsert i Höllviken där fältartisterna inkl Syster Yster höll till. Det var ett väldigt arrangemang med artister och en massa militära höjdare. Men mina öron ville inte höra på konsert så vi fick hålla oss en bra bit bort. Men kul att träffa Yster och igår blev det också en fika med henne på Sturup innan det var dags för henne att åka hem. Men vi hoppas kunna lura ner henne en kort sväng innan augusti är slut. Får se hur det går.

Idag var Zico och Helene på besök. Jag och Zico fick vars ett spår i värmen och det var svettigt för både oss och tvåbeningarna vill jag lova. Men bad vankades också och promenad och kul var det med besök.

Det var allt för nu. Får se när det finns möjlighet till uppdatering nästa gång beroende på leverans från Felia eller användande av Dagisdatorn.

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Tack för ett jätteroligt spår och en smaskisk knorr :)

Nu är matte nyduschad och luktar gott (i alla fall bättre :D ). Ring när ni vill ha en penseldragare - vi ställer upp ..... mot ett par fina promenader i Lakritsskogen :)

Tass&Kram

H&Z

2010-08-15 @ 19:46:45
Postat av: Zico

Svårt med stavning .... SMASKIG KNORR ... ska det vara!

2010-08-15 @ 19:47:45
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tack skall ni ha... utan er hade vi aldrig fått möjlighet att komma till detta underbara place :-)Vi kommer nog på något bra... gällande dirigeringarna :-))))

2010-08-15 @ 22:38:47
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0