Hemma söndag

Japp, det blev en hemmadag idag pga vädret. Revinge kändes alldeles för kallt tyckte Matte. Och visst, det blåste rejält i skogen och då kan man ju tänka sig hur Revinge kändes. Dessutom var nog vägarna lite besvärliga. Så tyvärr blev det inget spår men det blev ingen tråkig dag för det. Helene och Zico hade nämligen vägarna förbi så vi tog oss en riktigt fin långrunda i skogen. Det var pang-pang men vi lyckades undvika jägarna fast vi såg minsann spåren efter dem!

Efter rundan blev det fika inomhus och då försökte Zico demontera lite leksaker men han lyckades faktiskt inte. Han stängde av ankan men det fixade Matte igen när han hade åkt så nu är där liv i honom igen. När H & Z hade åkt hem var jag och Matte rätt så trötta så vi tog oss faktiskt en liten tupplur. Inte något Matte brukar göra men det kan ha bidragit att hon vaknade en minut över sex i morse och var pigg och absolut inte kunde somna om. Fast vi låg och myste till strax efter sju ändå, jag använde Mattes mage som huvudkudde!

Ett kort litet träningspass blev det utomhus i em men det var rätt kallt. Fast det gick bra och Matte var nöjd. Jag passade på att börja fördärva en träningsleksak som jag fick i julklapp. Det är ingen kvalité på sakerna fastän dom är rätt dyra. Kasst! Jag menar, det finns värre marodörer än jag och hur ska det då gå?

Imorgon ska vi till Lomma om inte vädret sätter stopp. Jag behöver allt ett ordentligt träningspass!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken tur att Zico bara stängde av ankan...

2010-01-11 @ 23:50:52
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0