Kul kväll

Matte var jättetrött när hon kom från jobbet. Nu är hon sådär harklig och rinnig om nosen igen. Tycker hon har varit bra ett tag igen men det verkar vimla av små virusar i dessa tider. Men hon blir ju inte riktigt kass heller. Jaja, det blir till att sova mycket igen.

Men trots allt åkte vi till Lomma ikväll, var lite rädd en stund att det skulle ställas in. Vi var inte många, totalt fem tappra ekipage men vi tränade och hade kul. Budföringarna gick toppenbra. Rutan sådär och framförgående kunde jag inte koncentrera mig på alls för där var en ny hund i gruppen och en annan jag inte varit med alls många gånger. 

När Matte tyckte vi var klara höll jag inte alls med och stretade emot i kopplet för att få vara kvar på planen. Men när hon avslöjade att vi skulle köra till Elliot gick jag med på att hoppa in i bilen. Hos Elliot blev det glada skall och svansviftningar och en härlig tur på mossen där vi fick springa mycket lösa. Nu är jag faktiskt rätt så trött och nöjd med kvällen och det är dags att krypa till kojs.  

Kommentarer
Postat av: Elliot

Du sover nog nu men jag ville bara säja att jag blev jätteglad för att du kom och förgyllde min tillvaro med en alldeles oväntad busrunda ikväll =)

Tack o gnatt

E

2010-01-18 @ 23:05:55
Postat av: Zico-Bus

Hej Hopp!

Jag tycker också det är kul med snö, men matte tycker inte det. Inte på appellplanen i alla fall. Det är så mycket som blir fel, hon själv halkar omkring på fria följet, apportbocken blir snöig, höga hoppet vill hon inte utsätta mig för när det är så hårt i marken, etc. etc.

Fast mest handlar det nog om att hon fryser och känner sig klumpig med tjocka jackan och vantar och allt :(

Hoppas det blir varmare snart !!!

/Zico med matte

2010-01-19 @ 14:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0