Det våras!

Ja nu sjunger snön på sista versen. Jag rullar mig lite i det som finns kvar men är glad över att det våras för nu börjar det bli mer lajbans ute i skogen. Man kan jaga fåglar, spana efter katter och inte minst springa på fältet!!! Mitt älskade fält, äntligen kommer jag ut där igen, helst varje dag! Och vet ni, nu är det bara 10 dagar kvar tills sommartid! Jippie!

Igår var Mattes kollega Lina här igen och det var pluggkväll. Booooring! Men jag fick många kex, grisöra och annat gott som kompensation för att jag hade det tråkigt! Matte har pluggdag idag också men än har jag inte sett henne med näsan i böckerna. Kanske händer det, kanske inte. Hon var rätt skruttig imorse, det där Tomelilla tar kål på henne ju! Tacka vet jag när hon ska till Lund igen! Men tur i alla fall att hon har onsdagarna "lediga" i alla fall!

Min träning går det sådär med får jag nog säga. Det är svårt att träna när det är så kladdigt men lite måste vi försöka få till annars stagnerar jag ju helt. Fick syn på dummiesar i stallet idag och skällde i högan sky. Hoppas Matte förstod mitt budskap!


Kommentarer
Postat av: Wallander

mm, vi vet att du gärna rullar dig i det som finns kvar :-)



Vad bra att du markerade att det hängde dummiesar på kroken... där kan de inte hänga till ingen nytta! Hoppas de blev lite avdammade.



Visst är det mysigt att våren snart är här :-)

2010-03-17 @ 22:04:32
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Hejsan!

Har ni tränat på Revinge idag? Vi har varit i Fulltofta ... där var gott om snö fortfarande, som blev väldigt väldigt tung eftersom regnet öste ner. Men kul var det ändå - jag dubbelmarkerade varje figge idag. Först skall, sen tog jag rullen.... fast i första slaget lyckades jag förvandla en markering till "hitta". Jag "knyckte" helt enkelt leksaken, som jag skulle få när det var dags för påvis .... smart va'! Figgen fick instruktioner på radion - "gör det till en hitta!" Hi-hi :D

Tassar&Kramar

Zico-Bus

2010-03-20 @ 16:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0