Sommartider hej hej!

Idag blev det spårning. Dock ganska så blöt historia men ändå trevlig. Vi gick upp i tid, tog en snabb morgonrunda, åkte ut för att lägga spår här i närheten. Medan spåret låg till sig tog vi en skön runda runt sjön. Och just när vi skulle börja spåra övergick det från att regna småspik till att hälla ner. Hoho, bara att gilla läget och spåra. Och det var inga problem. Lite klurigt på sina ställen men då gör jag bara bättre ifrån mig. Blir lite slarvig när det är lätt, då tycker jag mig ha råd att kolla runt lite liksom. Men när det klurar till sig får man ju vässa näsan lite extra. 

Men jösses vad vi var blöta när vi kom tillbaka till bilen. Blöt och nöjd! Väl hemma igen tändes raskt en brasa och sen var det bara att plana ut på mattan...

Trots regnet idag har vi sen varit ute på två trevliga rundor, sista rundan regnade det faktiskt inte längre! Ikväll blev det korvagrillning på Dattis och efteråt kalasade tvåbeningarna på tårta som Matte bakat för att fira att vi stället om till sommartid inatt. Det innebär ljust till klockan ÅTTA på kvällarna! JIPPIE!


Kommentarer
Postat av: Helene och Zico

Hej hopp!

Visst är det härligt med sommartid ..... om en vecka ungefär. Man ska ju vänja kroppen först :(

1000 tack för presenterna - lustigt men sant, vi ägde tidigare inte en bok om sök. Ingen teori, bara praktik - nu j-a ska vi bli proffs! Och skyddsängeln... den är ju bar för F-I-I-I-N.

Vi ses förhoppningsvis imorgon!

/H&Z

2010-03-28 @ 18:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0