Grönt är skönt

Idag är det söndag. Matte kom från jobb vid halv tio och hämtade mig på Dattis där jag mått som en prinsessa och fått korv, lever, märgben, promenad och god sömn. Men när Matte kom bar det av hem till Solgläntan. Inte bästa vädret precis men ändå bättre än igår när vi var på Revinge. Matte hjälp till på spårkurs, jag fick vänta en del i bilen men fick spåra och göra uppletande innan det var dags att åka hem så helt lottlös var jag inte. Men Matte var blöt och frusen i alla fall och fick värma sig i bastun på Dattis innan hon åkte till jobbet sen.

Även om det varit sisådär med vädret så är det väldigt grönt ute nu. Kolla in...


Lilla vägen från Solgläntan ner mot hästarna.


Borta vid sjön



Sjön i förmiddagsdis. Jag begrundar...


Sen blev det aktion med fin spretpinne på vägen hem.


Full fart mot Solgläntan!

Matte har läst lite grann sent i eftermiddag, annars har det blivit lite fixande hemma, flera promenader och lite matlagning. Nu blir det mycket plugg fyra dagar till framöver för Matte sen tentar hon på fredag. Hon är lite stirrig över det men lugnar sig när hon får klia mig. Vilken bra medicin!

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Så fint det är i din skog. Önskar jag kunde vara där nu och titta på de fina skira gröna bladen i verkliga livet. Men vi är inte helt lottlösa här i Stockholm heller. Åt lunch ute i solen idag. Det är så fiffigt att det finns en innegård på jobbet och man kan sitta där och äta på lunchen när det är fint ute.

2010-05-17 @ 20:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0