Det spåras vilt

Mest på kul hade Matte anmält mig till att spåra bambitass genom SSRK för att jag skulle få spåra på något nytt ställe och ett spår som någon annan lagt. Så när Matte kom från jobbet i morse bar det av till Genarp eller närmare bestämt Björnstorps Gods. Där hittade vi en domare som heter Hans och något mer men det minns jag inte.

Det var torrt och fnasigt i markerna. Jag tuffade på, Matte misstrodde mig lite i sedvanlig ordning ände jag men hon höll tyst tack och lov och sabbade inte mitt spår. Så plötsligt skulle det skjutas och sedan for jag otåligt iväg för att leta reda på bambitassen som jag snabbt fann. Spåret tog 14 minuter och jag bärjade ett första pris med HP. Inte så dumt efter lång tids uppehåll med spårprov. Vi får fundera på om vi ska göra det igen någon gång framöver. 

En som vi verkligen måste gratulera här på bloggen idag är Beck som idag välkomnas in i Vilspårchampion klubben med öppen famn! Han gick sitt tredje prov och bärjade titeln. Jippie! Min adept är i hamn. Lustigt också att vi spårade samma dag och samma tid fast på olika ställen. Och vi visste inget om varandras framfart. Som det kan bli!

Nu är jag trött, ja det har jag varit hela dagen sedan jag hade spårat. Matte är också rätt mör efter nattens jobb så nu blir det sängen nästa!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Beck

Tack för grattis här på din sida oxå!



GRATTIS själv till ett finfint bambispår med "grädde på moset" :-)



Lite strange faktiskt att vi var i gång samtidigt och inte nog med det, vi spårade dessutom lika många minuter!



Det skulle vara roligt om vi kunde åka iväg tillsammans och spåra en dag... har du lust till det?



Resten av flocken hälsar & grattar dom med!

2011-05-02 @ 09:05:49
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Mamma Sella

Grattis min tös...rätta takterna sitter i!

Tasskram från flocken

2011-05-04 @ 22:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0