Oväntat besök

Veckan har gått fort. Matte har jobbat nätter men nu är hon ledig ända till måndag. Lite sliten är hon allt och egentligen skulle vi ju tränat en sväng i Lomma ikväll men det blev inte. Dels för att Matte inte ville ut och köra bil men inte minst för att Syster Pernilla, alias Medicinyogapinnen damp ner med flyget och tittade in på en snabbvisit innan hon for vidare till Köpenhamn ikväll  där hon ska tillbringa helgen. Tycker lite synd om henne för att hon ska vara i stan men hon hade visst saker på gång där. Jag fick en för tidig födelsedagspresent i form av två stycken slunkisar att ha till träningen. Matte fick också sina presenter, en stilig lykta och en fin anteckningsbok.

Idag for vi också en tur till Yddingen med Elliot och Ann. Hopp från brygga samt simteknik övades i Lakrits simskola. Det går bara bättre och bättre för Elliot förutom ett litet missöde där han halkade och kom under med hela huvudet. Det gillade han inte men han blev inte alls avkräckt för det. Den attityden gillar jag!

Imorgon ska Matte på en sista undersökning efter svimningen. Sedan är den avskriven hoppas vi.

Det blir nog en tidig kväll med tanke på att Matte är trött. Vi önskar er alla en God Natt!

/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Hoppas du bjöd henne på en kopp Gevalia :-)



Hoppas återbesöket för matte gick bra idag!



Imorgon skall jag på WT... fattar inte hur det skall gå, jag har ju inte blivit tränad på bra länge. Men jag får försöka göra mitt bästaste.



Skall ni hitta på något kul i helgen... brorsan skall ställas ut i Lomma på söndag, skall ni dit?

2011-05-13 @ 22:52:16
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinyogapinnen

Ja då var jag tillbaka i den stora staden. (Stockholm alltså.) Trevligt att ses även om det var kort. Men det går ju inte alltför länge tills nästa gång. Knappt tre veckor. Ses då!

2011-05-15 @ 21:09:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0