Vardag igen

Jaha, då var det slut på Mattes ledighet. Trist. Hon började på nattajour igår och jobbar två nätter till denna veckan. Men vi slipper gå upp tidigt i alla fall!

Igår blåste det så in i bomben. Strömmen gick. Men på Dagis grillade vi korv ändå och hade det skönt. Tyvärr märktes det inte på Mattes jobb att det stormade, folk stormade liksom in ändå.

Mattes syrra Pernilla är på besök i Skåneland sedan i fredags kväll. Imorgon kväll åker hon tillbaka. Det är alltid roligt när flocken blir större!

I fredags kväll innan vi hämtade vid flyget var vi i Malmö en tur och gick korvarunda med Walle och Helene. Vi provade korven vid teatern och dom var riktigt mumsiga. Nästan lika goda som på Casinogrillen och en trevlig prick som sålde dom så dit får vi gå fler gånger! Grabbarna fick också sina kalendrar innan vi åkte hem.

Jag känner mig precis som vanligt igen. Vi har börjat gå långa rundor i skogen igen och jag får springa på mitt älskade fält. Nu väntar jag bara på att jag ska bli helt friskförklarad så att jag får härja med Elliot.

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Härligt, nu är allt snart som vanligt i Lakritsskogen.



Jag gillar jättemycket den nya korvagubben... MOR köpte lunch där i måndags. Beställde först och så gick vi vår runda och sedan hämtade vi upp den färdiga lunchen och döm om förvåning när MOR hemma öppnar lådan så ligger det en delad tjockkorv till mig & Beck :-) Det kallar jag hundservice!



Snart är mattes journätter över för denna gång!



Var rädda om er!

2011-11-29 @ 23:00:55
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

Tycker att det låter toppen att vi ska få härja igen snart :0)

har varit väldigt lite härjande länge nu,jag har provat att lixom härja alldeles själv (senast nu idag på Järavallen)men de e inte desamma måste jag säja...



Haha Walle vilken toppenkorvgubbe du har där !

Var rädd om honom så varar han kanske länge :0)

det var kanske för att du ser så hungrig ut ....

2011-11-30 @ 19:06:29
Postat av: Lakkan

Jag tror att vi charmade korvgubben jag och Walle i fredags! Dra nytta av det Walle!



Elliot: håll ut, vi drar en repa till helgen!

2011-11-30 @ 21:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0