Lite av varje

Det är ju semestertider och vi håller oss med hemmavid. I söndags träffade jag Elliot för bad vid Pude. Det var ganska svalt och molnigt och tvåbeningarna trånade inte efter att bada så jag och Elliot hade gott om plats. För första gången någonsin hann Elliot före mig till en leksak (nåja, jag var längre bort än han när vi började simma). Härligt att se att hans simkunskaper har ökat på sig så fint för varje år. Men det får givetvis inte bli en vana att han norpar saker framför ögonen  på mig!
 
I måndags var det lugnt, Matte pysslade i trädgården. Igår hade vi besök av en kompis till Matte med hunden Voffsan. Hon är en energisk liten typ, ett halvår lite drygt. Hon vittjade min leksakskorg som om det var en stor skatt men ingen fara med det, hon hade inte sönder någonting alls. Tvåbeningarna smörjde kråsen också och jag tiggde och fick smaka lite :) En liten promenix tillsammans gick vi också. Sedan när gästerna hade åkt och Matte diskat undan så hände något ovanligt. Matte kom och lade sig i sängen med en bok och stannade där i tre timmar. Kan tilläggas att det var busväder ute större delen av tiden men ändå!!! Jag snarkade förnöjt med huvudet på hennes ben!
 
Idag har vi faktiskt tränat lite apportering på vår eftermiddagstur. Fältet är skördat så där går fint att gå och även träna. Härligt var det, särskilt som jag var svalkad efter bad och det dessutom inte var så varmt ute. Sedan var jag skönt trött i  både kropp och knopp när vi kom hem. En kvällsrunda runt sjön med bad blev det också. Matte har annonserat en tidig kväll för hon har känt sig lite trötter.
 
Det närmar sig med Bastudden. På lördag morgon åker vi tll Malmö och hämtar upp Lindeblads. En del ska handlas och fixas inför vår mysiga lilla semestertur. Imorgon kväll är Matte bjuden till en kompis i Malmö så jag ska vara på Dagis men hon ska även köra och köpa våra favoritkorvar på Västchark, det är nämligen därifrån Casinogrillen handlar sina korvar! Ska bli spännande att se hur korvjakten avlöper.
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Renée

Jag vill önska er en trevlig vecka på Bastudden och hoppas ni får skönt väder...inte för varmt, men ganska soligt!
Kram!

2012-08-03 @ 10:18:07
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Helene Zico-Bus och Miss Lykka

Hej hopp!
Härligt med semester, förstår jag :) Har nästan glömt hur skönt det är efter denna första vecka på jobbet. Som vanligt är nästan alla kollegor lediga, men det verkar som om alla patienter .... jag menar användare jobbar. Konstigt !!! ???
Hoppas ni får några mysiga dagar på Bastudden :)
Vi hörs!
ZoLoH

2012-08-03 @ 12:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0