Snart dags för läger

Veckan har gått fort! I måndags fick vi oss en blöt men som vanligt väldigt trevlig korvarunda med Helene & Wallander. Vi käkade korv vid Casinogrillen trots regnet och kunde glädjande nog konstatera att grillens öppettider har utökats väldigt. Det gillar vi! Nu kan vi äta där så ofta vi vill.
 
I tisdags och igår har vi varit hemma och Matte har fixat med lite av varje och haft svårt för att komma i säng i tid. Morgnarna är trötta och jag sover vidare på Dagis när jag har kommit dit. Matte sover förhoppningsvis inte vidare på väg till jobbet.
 
Ikväll har vi varit en tur vid Yddingen med Ann & Elliot. Det regnade inte när vi började men dock när vi kom tillbaka till bilen. Jaja, värre väder har vi haft och Elliot och jag brukar strunta i det när vi busar.
 
Nu håller Matte på att baka och förbereda för att vi ska åka till Halen utanför Olofström på läger direkt när hon kommer hem imorgon. Hon står som vanligt för efterrätt till den gemensamma middagen. Kycklingar ska också grillas så att vi har lite mat med oss. Lite saker får också packas ner och då inte att förglömma min mat och mina spårsaker!
 
Ska försöka få Matte att ta lite bilder när vi är iväg! Rapport blir det tidigast söndag kväll!
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Renée

Så roligt det låter...hoppas du fotar mycket så vi få möjlighet att se lite bilder från er trip.
Hå så jättetrevligt i helgen!
Kram Renée

2012-09-28 @ 10:10:17
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0