Ett nytt år...

...med nya busmöjligheter!
 
Nyåret i sig var ett bottennapp. Grannarna hade köpt in tunga artilleriet och jag gillade inte alls allt pangande. Matte hade svårt att lugna mina upprörda Lakritsnerver men till slut lugnade det ju sig. På morgonen efter stack man allt ut huvudet lite försiktigt genom dörren för att se om det gick att överleva en runda. Det var faktiskt inga problem men runt lunch smällde det utan bara den igen. Det var grannarna tvärs över som var skyldiga och då flög Matte som en rovfågel på telefonen och ringde dem och sedan blev det inte mer smällande.
 
Elliot med flock var hos oss på nyår och han var jätteduktig, blev inte alls särskilt rädd. Faktum var att han försökte pussa mig och vara snäll när jag tyckte det var otäckt. En riktig vän i nöden!
 
Nu är det ett nytt år. Nyårsdagen var Mattes föräldrar (alias Dagis) här och sedan började Matte jobba igen. Fast idag har hon jobbat hemifrån vilket medförde att vi kunde ta en tur med Elliot på eftermiddagen och så jobbade hon lite längre sedan istället. Så gillar jag när hon har det!
 
En hel del godsaker har jag fått över jul och nyår så nu är det väl smala randen som gäller igen. Så dumt tycker jag.
 
Får se vad helgen kan innehålla för trevligheter. Ett litet spår vore inte alls fel...
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Härligt med mer dagsljus :D Ju mer ljus vi får, desto lättare är det att avstå från extra godbitar ... tror jag i alla fall.
Vi hörs och ses. Lite spår och/eller apporteringsträning i Lakritsskogen vore inte helt fel!
Tass&Kram
LoH

2013-01-06 @ 21:20:22
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Attans att det skulle skjutas i Lakritsskogen oxå. Bra att din matte röt till dagen därpå!
Hoppas att helgen blev som du önskade!
Ha en bra vecka.
Kramizar

2013-01-06 @ 21:49:14
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Elliot

De e inte alls kul när vi blir så där jätterädda =( men jag tackar för berömmet med att du tyckte att jag var duktig :D Å det är klart att man måste försöka att muntra upp sin allra bästaste vän,du vet ju att jag är en riktig fillifjonka-bus-råtta på det och att du har svårt att motstå när jag sätter sprätt på tillvaron haha!

2013-01-09 @ 12:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0